На Волині засудили двох наркодилерів

На Волині засудили двох наркодилерів
Володимир-Волинський міський суд визначив покарання для двох наркодилерів.

Їх визнали винними у контрабандному переправленні та збуті психотропної речовини – амфетаміну, - повідомили у прес-центрі СБУ.

Правоохоронці встановили, що мешканець Нововолинська, перебуваючи на території сусідньої держави, придбав півкілограма амфетаміну та контрабандним шляхом переправив психотроп до України.

Зловмисник планував згодом продати психотропну речовину своєму знайомому – жителю Луцька, який мав би її реалізовувати у роздріб в обласному центрі.

Проте в травні 2013 року співробітникам СБУ вдалося запобігти вчиненню протиправної оборудки, правоохоронці затримали обох наркоділків під час спроби збуту психотропу.

Згідно з рішенням суду злочинцям призначили покарання у вигляді п’яти з половиною та п’яти років позбавлення волі відповідно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще б зловили якихось справжніх бандитів і контрабандистів
Відповісти
а що в твоєму розумінні справжні бандити і контрабандисти? ті хто продає дітям чи іншим молодим людям наркоту навіть якщо це психотропи, то в твоєму розумінні це не бандити!? а амфік вони де беруть? привозять з за кордону, тому і контрабандисти. а півкіло це 500 доз.
Відповісти
Останні новини
На Волині засудили двох наркодилерів
04 лютий, 2014, 15:03