Блокування ВВшників у Львові. ФОТО

Блокування ВВшників у Львові. ФОТО
У Львові громадські активісти продовжують блокування бійців внутрішніх військ на двох базах, розташованих на вулицях Княгині Ольги та Стрийській.

За цей час, люди не тільки механічно укріпили та розширили барикади і блокпости, але й творчо оформили укріплення, - пише ZAXID.NET.

Активісти, що чергують на барикаді біля в’їзду у військову частину 3002 на вулиці Княгині Ольги, облаштували там своє «Народне КПП» та контролюють рух транспорту, що виїжджає та в’їжджає в частину. Поруч, у палатці, облаштовано капличку, де помістили фото загиблих у Києві активістів Євромайдану. Там горять лампадки, а також лежить купка монет. Зі слів активістів це - «тридцять срібняків» для президента України Віктора Януковича.

На барикаді з боку вулиці Трускавецької, активіст Євромайдану Артур виклав зі снігу український тризуб.

«Маю на меті, зробити ще герб Львова. Але зараз погода не сприяє. Потепліло, треба почекати морозу, щоб герб не розтанув»,- сказав він.

ДИВИТИСЯ ФОТО БЛОКУВАННЯ ЛУЦЬКИХ ВВШНИКІВ

Барикаду зі сторони вулиці Трускавецької, де дислокується львівський спецпідрозділ «Беркут», активісти оформили з особливим колоритом. Окрім плакатів та закликів припинити виконувати злочинні накази, активісти збудували ресторанчик під назвою «Беркутітушатко».

Всередині «закладу» - бочка, зі всіх сторін «кнайпа» обгороджена дошками та фанерою. Люди запрошують туди всіх охочих та пропонують каву, чай і канапки.

На іншій барикаді під назвою «Бляха», що біля частини 4114 люди створили кіноклуб «Бляха-movie». Фільми показують переважно у нічний час.

Як йдеться у спільноті клубу: «Кіноклуб створений для показу авторського і фестивального кіно на тему світового досвіду боротьби за свободу, рівність і братерство (як колективного так і індивідуального)». Вже відбулось чотири кінопокази.

Нагадаємо, 19 січня військовослужбовці внутрішніх військ частини 4114 отримали наказ їхати в Київ. Вони сформували колону та намагались виїхати за територію частини збоку вулиці Рубчака. Але, за лічені хвилини, частину оточили активісти, заблокувавши усі шляхи виїзду.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Львів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.