Як луцькі депутати ходили на комісії в 2013 році

Як луцькі депутати ходили на комісії в 2013 році
З 50 депутатів Луцької міської ради лише 10 не пропустили жодного засідання "своєї" комісії.

Про це пишуть "Хроніки Любарта" з посиланням на інформацію секретаріату Луцькради.

У 2013 році відбулося 15 сесій у 27 пленарних засідань. Тобто 27 днів на рік депутатам довелося перебувати у сесійній залі, ухвалюючи рішення. Окрім цього, було 166 засідань постійних комісій, яких у міській раді – 10.

ГУМАНІТАРІЇ, ТУРИСТИ Й МЕДИКИ

Найменш чисельна, у складі двох депутатів Анатолія Пархом’юка та Аскольда Пекарського, комісія з питань освіти, науки, культури та мови засідала у 2013 році 10 разів. До травня 2013 року до її складу входив ще депутат Анатолій Бірюков, втім він забажав перейти до складу бюджетної комісії, а у вересні 2013-го перейшов у регламентну. Загалом, мандруючи комісіями, він пропустив 8 з 23 засідань різних комісій за рік.

А до вересня 2013 року в комісії був і Віталій Кварцяний, втім на жодне з засідань не з’явився. Якби не тренер ФК «Волинь», комісію можна було б назвати найдисциплінованішою, оскільки всі десять разів вона збиралася у повному складі.

До слова, у вересні 2013-го Кварцяного перевели у регламентну комісію. Він відвідав лише одне з десяти засідань.

Комісія з питань соцзахисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства збиралася 10 разів. Депутати Ганна Кравчук, Тетяна Дементьєва, Степан Цимбалюк відвідали усі засідання. На двох не було депутата Любові Серби.

Голова комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Павло Данильчук та її член Тарас Бас жодне з 11 засідань не пропустили. Микола Дендіберін не прийшов один раз, а Наталія Бунда, яка водночас очолює управління розвитку туризму міської ради, не з’явилася чотири рази, а це майже половина засідань комісії.

ЗЕМЕЛЬНИКИ, АРХІТЕКТОРИ І КОМУНАЛЬНИКИ

Комісія з питань комунального майна та приватизації засідала 11 разів. Похизуватися стабільним відвідуванням може депутат Олександр Плісецький: у нього жодного пропуску. Артур Василевський пропустив засідання один раз, голова комісії Олександр Пилипович двічі, Ірина Комлик тричі, а Юрій Мишко не з’явився на п’ять засідань.

Понад половину засідань комісії з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження пропустила Олена Голєва. Її не було на десяти засіданнях з 16. Два рази був відсутній Василь Гриб, тричі не з’явився Сергій Сівак, шість разів пропустив засідання Рустам Дячук, а голова комісії Роман Бондарук не проґавив жодного.

Не може похвалитися дисциплінованістю комісія з питань генпланування, будівництва, архітектури та благоустрою. Її голова Олександр Семенюк пропустив одне з 15 засідань, Сергій Волик – два, Андрій Разумовський – чотири, Іван Смоленг – п’ять, а Микола Яручик не був на засіданнях тричі.

БІЗНЕСМЕНИ, ФІНАНСТИ І ПРАВНИКИ

Голова комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Юрій Вега приходив на всі 12 засідань комісії. Втім його колеги такою дисциплінованістю не вирізнялися. Петро Савчук має два пропуски, Роман Романюк та Володимир Самуляк по чотири, а Катерина Мельник (в дівоцтві Приступа) – шість пропусків.

Найчастіше протягом року засідала комісія з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Депутати сходилися 32 рази. Олександр Магеровський не прийшов на засідання комісії 8 разів, Андрій Осіпов – двічі, а Ігор Поліщук та Богдан Шиба мають по одному пропуску.

Чимало «прогульників» у земельній комісії, яка збиралася 24 рази. Голова комісії Володимир Никитюк не прийшов лише один раз, Андрій Козюра – тричі, Євгеній Ткачук – чотири рази, Руслан Ніколайчук – вісім, а Валерій Бонадрук не з’явився на 11 засіданнях.

Не вирізняються дисциплінованістю депутати з комісії з питань бюджету та фінансів. Олег Чернецький, який головує в комісії, та депутат Андрій Буй пропустили по одному засіданню. Сергій Григоренко не був на трьох засіданнях, Іван Корчук – на трьох, 9 засідань пропустив Олександр Пиза, Антон Сосновський – 10, а Юрій Корольчук – 15.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пацани на дурниці час не гають
Відповісти