На День закоханих бізнесменам Луцька «подарували» «батіг і пряник». ФОТО

На День закоханих бізнесменам Луцька «подарували» «батіг і пряник». ФОТО
Підприємців Луцька похвалили і «покарали» за те, як вони попіклувалися про оформлення своїх підприємств новорічно-різдвяною атрибутикою.

Бізнесменам, які «проігнорували» зимові свята, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук зробив усну «догану» і пообіцяв «знайти вплив» на них.

А решті вручили подяки від імені міського голови Миколи Романюка.

Про це стало відомо під час наради в п’ятницю, 14 лютого.

Святослав Кравчук розповів, що у Луцьку зареєстровано 23,823 тисячі підприємців, які займаються малим та середнім бізнесом, з них 21,365 – фізичні особи-підприємці.

За словами віце-мера, більшість з них з розумінням ставляться до завдань, які ставить міська влада, але є й виключення з правил.

«Я, не погрожуючи, не принижуючи гідність цих керівників, хочу сказати одне: влада міста прийматиме серйозні міри до тих людей, які не хочуть біля себе наводити лад, в своїх приміщеннях, які вони орендують і ведуть там бізнес. Я думаю, що немає проблеми відкинути сніг, викосити біля себе, поставити біля себе смітничок, зробити фасад», – зазначив Святослав Кравчук.

Посадовець зосередив увагу на підготовці бізнесменів до новорічних свят: «Складається таке враження, що ті люди, які не є з точки зору фінансового ресурсу заможними, з розумінням віднеслися до прохання мерії, і дійсно підготували місто, оформили зовнішній вигляд своїх фасадів, щоб приємно було лучанам в ці святкові дні ходити вулицями міста. Але, на жаль, дуже багато підприємств, особливо ті, які на сьогоднішній день є не дуже бідними, наприклад, банківські установи, проігнорували ті всі рішення».

Тож, Кравчук додав, що міська влада спробує знайти вплив на цих «самих бідних» людей в Луцьку.

Опісля промови відповідальних за благоустрій міста і співпрацю з підприємцями посадовців, бізнесменів Луцька, луцьких бізнесменів відзначили подяками за те, як вони оформили свої підприємства на Новий Рік і Різдво.

Зокрема, нагородили колектив луцького ремонтного заводу «Мотор», ПАТ «Волинь-авто», КП «Луцькводоканал», «Волиньоблавтодор», Волинського обласного театру ляльок, Федерацію профспілок Волинської області.

Нагороди дісталися й освітянам і медикам: СНУ імені Лесі Українки, ДЮСШ №2, ЛНВК №24, Луцької міської стоматполіклініки, Луцького клінічного пологового будинку.

Підприємці отримали також ПАТ «Універмаг «Луцьк», «М.Ж.К.», КП «Луцькспецкомунтранс», супермаркет «Салют» на проспекті Соборності, 22, ПВКП «Авторембуд», працівники якого виковали символ 2014-ого року – Синього коня, який встановили у центрі Луцька.

Окрім того, відзначили й майстрів народної творчості за проведення майстер-класів під час зимових свят, власникам закладів відпочинку Луцька, благодійникам, підприємцям-власникам таксі та іншим.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
судя по президиуму на сцене имею место предположить что состоялся очередной съезд коммунистической партии советского союза :)
Відповісти
Останні новини
На День закоханих бізнесменам Луцька «подарували» «батіг і пряник». ФОТО
14 лютий, 2014, 14:23