Як на Волині воює «Північ». ФОТО

Як на Волині воює «Північ». ФОТО
На Волині відбуваються курси з підвищення фахової підготовки для військовослужбовців Збройних сил України.

Безпосереднє навчання військовослужбовців із Закарпаття, Львівщини та, власне, Волині відбувається на базі 51 окремої механізованої бригади, - пише Час Закарпаття

Днями, в межах практичного етапу закріплення набутих навичок вони виконали стрільби з озброєння БМП-2, а ще, на стрільбищі полігону поуправлялися в стрільб зі стрілецької зброї АК-74. Тим часом механіки-водії «відточували» своє вміння з водіння БМП-2 на танкодромі бригади.


Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки заступника командира бригади по роботі з особовим складом майор Валентин Слободянюк в навчальному зборі беруть участь тридцять сім військовослужбовців.

«У це відрядження поїхали командири механізованих відділень, бойових машин, навідники-оператори та механіки-водії бойових машин піхоти (БМП-2), а також фахівці мінометних підрозділів. Загалом, це представники військової частини з Ужгорода, де командиром майор Василь Зубанич», - розповів він.

Як повідомив начальник Володимир-Волинського гарнізону командир 51 механізованої бригади полковник Володимир Яцків, проведення цього заходу є плановим і він спрямований на забезпечення повноцінної підготовки військових фахівців молодшої командної ланки.

Зокрема навчання проходять солдати 128 окремої гірсько-піхотної бригади оперативного командування «Північ» Збройних сил України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: військо
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.