Як волинські нардепи проголосували за припинення вогню

Як волинські нардепи проголосували за припинення вогню
Народні депутати підтримали постанову в цілому, яка ставить на меті зупинення вогню та повернення всіх силовиків в казарми; з волинських нардепів постанову не підтримали тільки комуністи Адам Мартинюк та Василь Демедюк.

За таку постанову «Про засудження насильства в Україні, застосування якого призвело до людських жертв» з поправками Литвина та Порошенка проголосували 236 депутатів.

Сайт Верховної ради оприлюднив результати голосування.

Згідно з цією інформацією з фракції Партії регіонів за постанову проголосували 35 нардепів. Не голосували двоє. З фракції Батьківщини проголосувало 88 нардепів, не голосував один (позначка «не голосував» значиться навпроти прізвища Андрія Парубія). З фракції УДАРу проголосували 42 депутати. Зі "Свободи" – 36.

Комуністи всім складом були відсутні.

З позафракційних «за» проголосували 35 депутатів.

Загалом ввечері у Раді зареєструвалось 238 народних депутатів. З фракції ПР було 36 депутатів, Батьківщина – у повному складі (89), «Свобода» - у повному складі (36), УДАР – у повному складі (42), а також 35 позафракційних.

Як свідчать результати голосування, викладені на сайті парламенту, з волинян Постанову підтримали регіонали Григорій Смітюх та Катерина Ващук, позафракційні Ігор Єремеєв, Степан Івахів, Сергій Мартиняк та Ігор Палиця, ударівець Юрій Савчук, нардепи від ВО «Батьківщина» Микола Мартиненко та Ярослав Федорчук, свободівці Анатолій Вітів, Євген Мельник та Валерій Черняков.

Не прийшли на голосування волиняни Василь Демедюк та Адам Мартинюк – депутати від КПУ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Леся Оробець (ДЕПУТАТ вр)
4 мин. назад
Із ГРУПИ КОЛОМОЙСЬКОГО в кількості 6 чоловік не проголосував тільки колишній менеджер "Укрнафти" Ігор Палиця, який пройшов в Раду по округу №22. Він, правда, був присутній, але не голосував.
Відповісти
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=3816
Відповісти
А Леся Оробець пише що Палиця не проголосува за,читайте іі Фейсбук
Відповісти
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=3816
Відповісти
Палиця голосував заф,!!
Відповісти
Не голосував деп з групи Клюєва Таріел Васадзе. Може в директора "Волиньавто" Юрія Корольчука заговорить совість і він на підтримку народу України складе з себе повноваження директора. Чи своя сорочка до тіла ближче? Тоді принаймні хай виходить із партії "Батьківщина".
Відповісти
Передайте у Любешівський район те, що в нас в країні революція! А, і союз недавно розвалився, а то за комуняку Мартинюка знов голосувати будуть
Відповісти
Останні новини
Як волинські нардепи проголосували за припинення вогню
20 лютий, 2014, 23:57