На Волині активістам Правого Сектору погрожували «оплотівці»

На Волині активістам Правого Сектору погрожували «оплотівці»
На Волині до активістів Правого Сектору телефонують з погрозами чоловіки, які співпрацюють з донецьким спортклубом "Оплот".

До активістів кілька днів дзвонили з номера +38(050)5335166 чоловік, який представлявся "Бойком", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці Правий Сектор Волинь в Facebook.

"Бойко" цікавився місцем знаходження активістів і розпитував про план дій на найближчий час.

Після цього активістам знову телефонували і погрожували фізичною розправою.

"Після проведеної роботи стало відомо хто дзвонив і для чого. Телефонували Олександр і Артем Бойки, які співпрацюють зі СК "Оплот" Донецька", - кажуть в Правому Секторі.

"Варто сказати про те, що вищезгаданий СК тісно співпрацює з міліцією і проводить набір в охорону. В підтвердження даної інформації додаємо скрін сторінки з оголошенням", - пишуть громадські активісти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
компресувати бендьорок?
Відповісти
Правий сектор! Я розчарована вашою діяльністю!!!!! ГАНЬБА! Ви так само рветеся до влади. чим ваші методи кращі від попередників! Прості люди. пересічні громадяни вас паралітично бояться! Хіба можна так відноситися до працівників будь-якої сфери життєдіяльності! Треба завжди диференційовано розглядати кожного керівника. кожну людину. Ваші методи стали прикладом для шахраїв і нелюдів! А ТАКИХ ЯК САША БЕЛИЙ ТРЕБА ІЗОЛЮВАТИ НАЗАВЖДИ ВІД ЛЮДЕЙ. НЕЗВАЖАЮЧИ НА ЙОГО ЗАСЛУГИ В МИНУЛОМУ
Відповісти
СК Оплот я зрадістю з вами співпрацював і готовий морально і фізично зачищати на Волині злоЧиний Волинський правий сектор.
Відповісти
Нам не треба допомога оплоту,ми самі тут цей правий гребаний сектор загризем
Відповісти