Путін просить офіційного дозволу ввести війська в Україну

Путін просить офіційного дозволу ввести війська в Україну
Путін вніс до Ради Федерації звернення про використання на території України Збройних Сил Росії "для нормалізації обстановки в цій країні"

Про це повідомляє "Эхо Москвы".

Президент Росії Володимир Путін вніс звернення до Ради Федерації про використання Збройних сил РФ на території України до нормалізації суспільно-політичної обстановки в цій країні, повідомляє прес-служба Кремля.

"В связи с экстраординарной ситуацией, сложившейся на Украине, угрозой жизни граждан Российской Федерации, наших соотечественников, личного состава воинского контингента Вооруженных Сил Российской Федерации, дислоцирующегося в соответствии с международным договором на территории Украины (Автономная Республика Крым), на основании пункта "г" части 1 статьи 102 Конституции Российской Федерации вношу в Совет Федерации Федерального Собрания Российской Федерации обращение об использовании Вооруженных Сил Российской Федерации на территории Украины до нормализации общественно-политической обстановки в этой стране", - йдеться в документі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Крим
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоче тримати нас як прошарок між ним і Європою. Ні, ми підемо в євросоюз, а ти з своїми голодними не знаєш що робити, то ще шукаєш ? В Сибірі вже вимирають твої росіяни від горілки і голоду , новоприставлених треба ?
Відповісти
Чому ж не вводив війська у Київ?Там теж багато росіян...Криму захотілося?
Відповісти
Останні новини
Путін просить офіційного дозволу ввести війська в Україну
01 березень, 2014, 15:57