Узбережжя Стиру почали прибирати після зими. ФОТО

Узбережжя Стиру почали прибирати після зими. ФОТО
Працівники луцьких підприємств разом зі студентами прибрали водоохоронну зону та прибережну захисну смугу річки Стир від вулиці Замкової до Драгоманова від твердих побутових відходів, чагарників, аварійних дерев, розчистили русло річки від повалених дерев та заторів.

В екологічній акції взяли участь понад 100 осіб , - повідомили у прес-службі мерії.

Так, до екологічно-санітарного дня долучилися працівники Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування, Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс», житлово-комунального підприємства № 3, Волинського управління Державної служби надзвичайних ситуацій, студенти Волинського технікуму харчових технологій НУХТ.

«Для очищення русла річки Стир МНС використовує спеціальну техніку. Студенти технікуму харчових технологій не тільки прибирали прибережну смугу біля вулиці Замкової, а й навели лад біля пам’ятного знака, який встановлено на місті, де були розстріляні учасники антифашистського підпілля», - йдеться у повідомленні.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока повідомив, що санітарно-екологічний день відбувається в рамках акції «Екологічний квартал», що проводиться у місті згідно розпорядження міського голови Миколи Романюка.

Борис Сорока акцентував, що після зими у прибережних смугах річок Сапалаївка, Стир, Жидувка, у парках та скверах міста зібралося багато побутового сміття, твердих побутових відходів, тож їх потрібно прибрати. Усі жителі міста повинні долучитися до робіт із благоустрою, щоб до Великодніх свят наше місто було чистим і красивим.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: екологія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЕГЕГЕЙ! Це Стир!!!!!!!
Відповісти
Очень честный,европейский мерин,комсомолист романюк,опять спишит и украдёт деньги.Уже,сразу, украдено 600000 грн. под эту марку,а работы в принципе ещё не начинались.
Відповісти
Останні новини
Узбережжя Стиру почали прибирати після зими. ФОТО
06 березень, 2014, 15:41