У Луцьку по-звірячому вбили собаку. ВІДЕО

У Луцьку по-звірячому вбили собаку. ВІДЕО
У Луцьку на Центральному ринку знайшли труп собаки, яку жорстоко побили.

Продавці в один голос стверджують - це могли зробити ті самі «волонтери», які й роздають тварин у добрі руки, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Бізнес на тваринах розгорнувся в самому серці Центрального ринку, - стверджують крамарі. Кожен, хто хоч раз був на ринку помічав скриньку для добровільних пожертвувань, нібито, тваринам.

Небайдужі до долі братів наших менших навіть кидали гроші. Та куди йдуть ці кошти не знають навіть ті, хто їх тут збирає. На коробці жодної інформації про те, хто її тут поставив.

Тож, виходить таку коробку може поставити кожен і збирати гроші, що йтимуть у кишеню невідомо кого. І це лише одна з тих дивних речей, які відбуваються на ринку. «Волонтерів?, які роздають тут тварин, називають катами. Продавці, які торгують поряд, зізнаються: бачити доводилося жахливі картини.



«Принесла влітку кошенят. Була жара у 30 градусів. Вона була або п’яна, або ж не проспалася, і протримала цілий день в пакеті целофановому на жарі. І що потім, як ви думаєте?» - розповіла продавець Марія Добошинська про одну з таких псевдоволонтерок.

Продавці стверджують: схема заробляння грошей на тваринах уже добре відпрацьована.

«Люди платять гроші: 100, 50, 200 гривень і привозять своїх домашніх собачат в надії на те, що вона їх віддасть в хороші руки. Вони отут стоять голодні, гроші за них взяла і продає їх. А тих що не продала, забирає звідси і на другий день вони сюди не вертаються. А потім по новому», - каже продавець Олена Куліш.

А днями на ринку знайшли труп собаки. Люди відзняли тварину на відео з надією, що хоч воно стане доказом знущання над твариною. Переконані - чотирилапого вбили. Висновок паталогоанатома і справді вражає.

«Механічний перелом 5,13 правого, 4, 12 лівих ребер з проникаючим ушкодженням в грудний відділ хребта. Значні ушкодження легень та серця», - каже Марія Добошинська.

У такому жорстокому вбивстві тварини продавці підозрюють саме волонтерів. Підстав для цього, на їхню думку, мають достатньо.

Ті, хто називає себе волонтерами, крім роздачі тварин на ринку ще й крамарують. Одна з жінок продає дитячі іграшки, інша - спідню білизну. Що теж, на думку їхніх колег, не відповідає жодним санепідеміологічним нормам. Увесь негатив у свій бік ці жінки спростовують.

До слова статті в Кримінальному кодексі України за жорстоке поводження з тваринами ніхто не скасовував. Однак, люди сумніваються, що винних у знущанні над тваринами, таки покарають. Бідкаються, куди вже тільки не зверталися. Писали заяви і в міліцію, і в прокуратуру.

Просили допомогти навести лад і депутатів. Неодноразово тему такого безладу на Центральному ринку підіймали й журналісти, втім на це все досі заплющують очі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: собаки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
.......................
Відповісти
Коли проїзжаю біля центрального ринку аж похмуро робиться, саме грязне місце...завжди бруд , пробки на дорогах, п'яні... давно його пора перенести
Відповісти
Все ,що в сюжеті чиста правда
Ви подивіться в сюжеті аверса на тих алкашок-волонтерів
Вони там собі на пляшку збирають, а не на тварин
Відповісти
В суботу на базарі було купа свідків
Шкода що аверс не змогли прийти, до вівторка люди відмовились на камеру говорити
А сказати було що...

Відповісти
Пролюструйте Дану!!!
Подивіться , ск виділено грошей і що зроблено в тому притулку
В яких умовах собаки

Бо ходять слухи що вони там самі себе ідять
Відповісти
Про ту Дану давно чути, що нема порядку
Собаки голодні
Відповісти
Шкода тварин. Давно треба було взятися за тих псевдоволонтерів.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку по-звірячому вбили собаку. ВІДЕО
21 березень, 2014, 15:48