На Волині - новий голова райради

На Волині - новий голова райради
Ковельська райрада обрала нового голову - Ігоря Верчука.

Сесія ради відбулася 21 березня, - пише ПроКовель.

Спершу в порядку денному сесії ради навіть не значилося питання «Про обрання голови районної ради», хоча мова про те, що саме на черговому засіданні, 21 березня, депутатський корпус обиратиме собі керівника, вже велася місяць.

Ігор Верчук розпочав свій виступ з автобіографії. Зокрема, він розповів, що родився в селянській родині в одному із сіл нинішнього Шацького району Волинської області, закінчив Луцький педагогічний інститут імені Лесі Українки, де отримав фах викладача фізичної культури.

З 1992 року очолює Ковельську СДЮШОР «Ніка-Сільмаш», є майстром спорту міжнародного класу. Також кандидат відмітив, що брав активну участь у Помаранчевій революції 2004 року та нинішній на Євромайдані – 2013-2014 років.

Окрім цього, Ігор Верчук пообіцяв своїм колегам, що намагатиметься знаходити з ними спільну мову, дослухатися до думки голів сільських і селищних рад, сприятиме розвитку бізнесу, підтримуватиме фермерів та селян-одноосібників. А ще – боротиметься з пияцтвом на селі.

Після оголошеної перерви, яка була необхідна для технічної підготовки виборчого процесу, депутати взялися висловлювати на папері своє волевиявлення. З 52 зареєстрованих в залі районних обранців в голосуванні взяло участь 51, з яких 34 голоси віддали за кандидатуру Верчука.

Відповідно, 10 чоловік не підтримали колегу, а 7 бюлетенів лічильна комісія визнала недійсними.

Новообраний голова Ковельської районної ради Ігор Верчук подякував депутатському корпусу за підтримку та критику і урочисто прийняв Присягу посадової особи місцевого самоврядування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині - новий голова райради
21 березень, 2014, 16:30