Романюк підтримав пропозиції революціонерів щодо виконкому

Романюк підтримав пропозиції революціонерів щодо виконкому
Міський голова Микола Романюк підтримав пропозиції революціонерів щодо змін складу у виконавчому комітеті Луцькради.

Про це він написав у Facebook.

Нагадаємо, 20 лютого представники революційних організацій Луцька вимагали в мера змінити склад виконкому. А 21-го вони запропонували свої кандидатури в комітет.

Мер пристав на цю пропозицію. Про це він і написав у Facebook.

Враховуючи побажання по включенню до складу виконкому Луцької міської ради представників громадських організацій,вноситиму на сесію міської ради 26.03.2014 року слідуючі пропозиції:

1.Збільшити кількісний склад виконкому до 16 чол.;

2.Вивести зі складу виконкому МАРЧИШАКА ВАСИЛЯ ЮРІЙОВИЧА - начальника Луцького МВС України;
3.Ввести до складу виконкому:

а) БАРЧУК ДАРІЮ БОГДАНІВНУ,юристконсульта ТзОВ "Золоте яблуко" -від АВТОМАЙДАНУ.

б) КРЕСАКА ЮРІЯ ЮРІЙОВИЧА,голову правління Волинського відділення ВГО Комітет виборців України - від ГРОМАДСЬКОГО СЕКТОРА ВОЛИНІ.

в) ТИВОДАРА ОЛЕКСАНДРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА,юристкосульта ТзОВ "Пластмакс" - від ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОЇ СПІЛКИ ВЕТЕРАНІВ АФГАНІСТАНУ.

г) ХВЕДЧАКА АНДРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА,керівника громадського формування з охорони громадського порядку "Самооборона Волині" - від САМООБОРОНИ ВОЛИНІ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер слово за депутатами. Схильний вважати, що цей громадський сектор "розведуть як котят"! 1. Внести кандидатури може лише Романюк, а до 57 сесії вже не має часу, а ще до внесення кандидатур слід змінити кількість членів, а це також потребує окремого рішення; 2. Підтримати ці кандидатури - це визнати, що верх взяли ті, які кричали - майдан без політики; 3. Серед кандидатур є ті, кого вже сьогодні слід люструвати...
Відповісти
Самооборона? у виконком? а Крим - слабо?
Відповісти
Дурниці. І говорять що вони прийшли не за посадами( Мені прикро що якась Дарья від Автомайдану яку взагалі ніхто ніколи на революції не бачив, та Тиводар якого навіть близько бідля авганців не було , а де пенсіонери??? Чому говорите про прозорість а не запросили громаду з інших громадських організацій??????Ганьба.
Відповісти
Дуже прикрощо такі особи йдуть до влади. Стосовно Барчук Дарини це невістка судді Барчука який за режиму Януковича садив у тюрми невинних та ще й хабарі брав. Окрім того ця так звана активістка дочка головного ветеринарна області який також був при попередній владі. То де ж правда ? І як бачимо так звана ілюстрація відбувається проти звичайних людей трудяг у кого за спинами немає мішків з грошима. А хто жив той живе... Біда чорна, що далі?
Відповісти
А от тепер Поха подав свою кандидатуру. За цю істоту взагалі багато можна сказати. Але я бучу тут прийнято говорити про сім'ю. Я пам'ятаю, як його батько стояв на імпровізованій сцені біля Луцького замку на першом у мітингу в кунці 80х. І кричав "Приберіть ворожі прапори!" Я може це підтвердити особисто. І є відео у учасників Народного Руху України. У когось є ще питання? Панове, ви не на ту людину поставили.
Відповісти
Останні новини
Романюк підтримав пропозиції революціонерів щодо виконкому
21 березень, 2014, 22:00