У в'язниці Києва переведуть тисячі ув'язнених з Криму

У в'язниці Києва переведуть тисячі  ув'язнених з Криму
Для того, щоб етапувати всіх ув'язнених з Криму потрібно 200 тисяч гривень. Переводитимуть ув'язнених після того, як буде досягнута домовленість з владою Росії.

Державна пенітенціарна служба планує перевезти 3258 ув'язнених з Криму в київські в'язниці. Про це повідомив начальник прес -служби управління ДПтСУ Києва та Київської області Олександр Науменко, - пише ZN.UA.

«Так багато ув'язнених перевозили зі сталінських часів, але тоді були спеціальні норми щодо етапування такої кількості ув'язнених. Сьогодні, щоб доставити таку кількість ув'язнених з колонії до потяга піде не менше 24 годин. Для цього знадобиться близько 10 автозаків і 20 чоловік конвою (по 2 конвоїри в 1 автозак, плюс до цього 30 військових для оточення території вокзалу. Щоб перевезти всіх ув'язнених, потрібно буде зробити не менше 100 ходок. На вокзалі всіх ув'язнених розмістять в спецвагони, таких вагонів потрібно буде 30. Після прибуття в Київ вся схема повториться. Щоб розвести всіх ув'язнених в колонії, піде не менше 3 -х діб, 4 тонни бензину, а це близько 200 тисяч гривень», - розповів Науменко.

Процес переведення ув'язнених у київські в'язниці планують почати, як тільки буде досягнута домовленість з владою Російської Федерації.

Нагадаємо, 21 березня в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Росія має намір випустити ув'язнених з в'язниць Криму і Севастополя.

У свою чергу в прес -службі Державної пенітенціарної служби України повідомили, що заява російських ЗМІ про звільнення арештантів Криму не відповідає дійсності. І додали, що питання українських в'язнів будуть вирішуватися згідно з міжнародними стандартами.

Відзначимо, співробітники пенітенціарних установ в Криму перейшли на бік нової, самопроголошеної влади півострова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У в'язниці Києва переведуть тисячі ув'язнених з Криму
31 березень, 2014, 13:18