ФСБ підтвердила затримання 25 українців у Росії

ФСБ підтвердила затримання 25 українців у Росії
Федеральна служба безпеки Росії підтверджує затримання 25 громадян України за підозрою в підготовці терактів на території семи російських регіонів.

Відповідна інформація оприлюднена центром громадських зв'язків відомства, - пише Українська правда.

«В результаті вжитих заходів у зв'язку з інформацією про наміри представників так званого «Правого сектора» київського Майдану здійснити на території РФ диверсійно-терористичні акти в період з 14 по 16 березня 2014 року в 7 регіонах Росії (Ростовська, Волгоградська, Тверська, Орловська, Білгородська області, Республіка Калмикія і Республіка Татарстан) були виявлені та затримані 25 громадян України», - сказано в повідомленні.

Як відомо, російський телеканал повідомив, що 25 громадян України, серед яких троє активістів «Правого сектора», затримані за підозрою в підготовці диверсій на території Росії.

У прес-службі партії «Правий сектор» також назвали маячнею інформацію російських ЗМІ про присутність активістів партії серед затриманих українців.

У Службі безпеки України також назвали маячнею цю інформацію. У МЗС України повідомили, що перевіряють цю інформацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а звідки ФСБ знає, що ті троє - з правого сектора? в них що, посвідки при собі були?
Відповісти
Пукіна план переходить в другу фазу,раніше російські телеканали показували який безлад в Україні творять бандеровці і після цього загарбали Крим під шумок, а тепер показують страшну картинку своїм зомбованим росіянам, що ніби українські терористи вже в росії і дають зрозуміти, що потрібно щось з цією такою сякою бандерівською Україною щось робити, простіше кажучи налаштовують своє населення на воєне вторгнення на нашу рідну неньку УКРАЇНУ.
Відповісти
Останні новини
ФСБ підтвердила затримання 25 українців у Росії
04 квітень, 2014, 08:14