Депутат Луцькради каже, що міліція не береться за справу з погрозами йому

Депутат Луцькради каже, що міліція не береться за справу з погрозами йому
Депутат Луцької міськради Роман Бондарук не розуміє, чому міліціонери не зустрілися із ним після його заяви щодо погроз йому.

Про це він заявив заступнику начальника УМВСУ у Волинській області Олександру Никитюку під час засідання постійної депутатської комісії Луцької міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту у п’ятницю, 4 квітня.

За словами Бондарука, йому приходять смс-повідомлення на телефон, у яких йому погрожують. Мовляв, він заявив про це і спілкувався щодо розслідування ситуації із заступником начальника кримінальної міліції луцького міськвідділку.

«Погрожують моєму життю, і зі мною ніхто не зустрічався з міліціонерів. Чи мені самому робити так, щоб себе захистити? Чи на роботу наймати охоронця для членів сім’ї?» – висловився депутат.

Нагадаємо, нещодавно горіла автівка Романа Бондарука. В міліції заявили, що автомобіль могли спалити колектори.

Олександр Никитюк зазначив, що він розбереться із ситуацією і тим, чому на звернення не відреагували належним чином. Також він запропонував залишити депутату свій номер телефону, аби той міг безпосередньо йому повідомляти про такі інциденти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До цих імпотентних заяв треба добавити одне "але": борги треба повертати. Якщо людина робить добро, піклування, поблажливість, вона взамін отримує те ж саме. Однак цей закон працює й в зворотньому напрямку. Якщо від людини йде зло, ненависть, агресія - вона отримає багато біди і нещасть. І тут лише питання часу. Це все доросла людина повинна розуміти, а Бондарук після підпалу автомобіля веде себе так, ніби він нічого не розуміє, ніби він в молодшій групи дитсадка і від нього відібрали цукерку. А на засіданнях ради зачитує людиноненависницькі заяви, наспіх нацарапані його колегою по невезінню і боргах Осіповим. Сумно.
Відповісти
Рома лупи той банк так само
Відповісти
Останні новини
Депутат Луцькради каже, що міліція не береться за справу з погрозами йому
04 квітень, 2014, 17:50