Волинським дітям обіцяють більше дешевих путівок у табори

Волинським дітям обіцяють більше дешевих путівок у табори
Кількість путівок у табори та санаторії, якими забезпечує фонд соцстрахування, для волинських дітей збільшилася вдвічі.

Про це розповів директор виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Володимир Ткаченко, – йдеться у черговому випуску Вісника обласної ради.

За словами посадовця, попри напружену ситуацію з бюджетом, сьогодні не зменшуються видатки Фонду на оздоровлення та санаторно-курортне лікування дітей. Минулого ж року за кошти обласного відділення Фонду оздоровили 3,5 тисячі малих волинян.

«Кількість путівок збільшилася на Волині. І якщо говорити про путівки за повну вартість, то їх збільшено на 250%. Ми навіть трішки додаємо. Збільшено фінансування цих видатків», – зазначив Володимир Ткаченко.

Він нагадав, що у випадку, коли Фонд забезпечує путівкою за повну вартість, то застраховані батьки сплачують лише 10% її вартості.

«Путівка – від 2,5 до 5 тисяч. Уявіть собі, що може повноцінно 21 день оздоровити дитину за 250-500 гривень. Це може собі дозволити сім’я», – переконаний Володимир Ткаченко.

Щодо відпочинку дорослих волинян, то за путівками Фонду вони не зможуть відпочивати у Криму через «розірваний» казначейський зв’язок, який розірвала російська анексія півострова.

Володимир Ткаченко зазначив, що з метою захисту громадян, для того, щоб уникнути будь-яких непорозумінь, є розпорядження виконавчої дирекції Фонду щодо обмеження поїздок до Криму.

«Але ті путівки і кошти, які залишаються на Фонді, ми переорієнтовуємо на інші області. В тому числі і будемо вважати, що найближчим часом і Волинь отримає додаткову кількість путівок і люди зможуть чи на місці, чи в Одесі, Миколаєві отримати ті послуги, на які може розраховувати кожна застрахована особа», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинським дітям обіцяють більше дешевих путівок у табори
24 квітень, 2014, 11:22