На Волині чиновниця «попалася» на хабарі

На Волині чиновниця «попалася» на хабарі
Начальника служби у справах дітей однієї з райдержадміністрації Волині затримали за вимагання хабаря.

Чиновниця вимагала у місцевої жительки неправомірну вигоду за непозбавлення її опікунських прав, - повідомили у волинській міліції.

Працівники слідчого управління УМВС України у Волинській області затримали 57-річну начальницю служби у справах дітей райдержадміністрації за вимагання та отримання неправомірної вигоди в розмірі 10 тисяч гривень.

Саме в таку суму жінка оцінила послуги щодо непозбавлення місцевої жительки опікунських прав.

"Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною четвертою статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання щодо чиновниці міри запобіжного заходу", – розповів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

"Тепер спритниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років зі спеціальною конфіскацією та з конфіскацією майна", - каже він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось тепер після майдану та небесної сотні я подивлюся чи сяда ця чуча у тюрьму чи її справу закриють як і справи сотні інших їй подібних
Відповісти
Вийде як завжди їй це неперший раз.
Відповісти
Якщо вже пишете, то назвіть прізвище злочинці.Чи її прізвище Путін, що так боїтеся.
Відповісти
Прізвище цієї особи - Доманська. Добралася, нарешті, попалася! Усе селище Горішнє тішиться новиною, в якому вона проживає. Багато справ робила: з минулою головою Савчук Ж. дітей-сиріт продавали, церковні гроші привласнила, на виборах з людьми не розрахувалась, будучи головою штабу однієї з партій. Підла, противна людина, за гроші ладна на все... Надіюсь посадять, тільки туди їй дорога.
Відповісти
Супер!!!
Відповісти
Хоч через коментарі можна дізнитися, хто "Герой" статті. Злочинців до відповідальності ! Слава Україні !!!
Відповісти
Героям Слава!!!
Відповісти
Люди,давайте об'єднаємося і будемо добиватися того, щоб дійсно правосуддя відбулося над цією нахабною особою Доманською Тетяною Володимирівною. За кошти діток сиріт насиділася в салонах, накупувалась прикрас і шмоток. Недаймо цій особі вийти і на цей раз сухою з води.
КАТЮЗІ ПО ЗАСЛУЗІ!!!!!!!!!!!!!!
НЕХАЙ ПРАВОСУДДЯ ЗДІЙСНИТЬСЯ!
Відповісти
Треба судити цю особу по повній програмі. Хай розкаже сама , що витворяла з людьми.Хай відкриють свої очі ті, хто її підтримував, хто стояв і стоїть перед нею на "двох лапках"!!! Пора відповідати! Слава Україні! Слава нації!
Відповісти
СЛАВА УКРАÏ - СМЕРТЬ ХАБАРНИКАМ , а Танi правет
Відповісти
якщо такі злодюги і нелюди як доманська, її зять дідух та їм подібні ще досі займають чиновницькі крісла, то гріш ціна теперішній владі, за яку гинули люди на майдані!!!
Відповісти
Та вона дала хабара та гуляэ на свобoдi ...
Відповісти
Горохівський суд засужив її на 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 3 роки. Таку угоду заключила з нею прокуратура області. Але щуку кинули у річку. Їй дали роботу в терцентрі і вона і далі розгулює по адміністрації.Прокуратура слабо займалась цією справою, бо 10 тис. грн. це був лише один епізод, а скільки вона ще крім того взяла з опікунів. Такса була така- опіка 10.0 тис.грн., пртйомна сімя-15 тис. грн. Є багато людей, з яких вона вимагала ці гроші. Просто на це прокуратура закрила очі.
Відповісти
Останні новини
На Волині чиновниця «попалася» на хабарі
01 травень, 2014, 12:45