Ультрас «Шахтаря» бойкотують матчі клубу. ВІДЕО

Ультрас «Шахтаря» бойкотують матчі клубу. ВІДЕО
Ультрас "Шахтаря" дали можливість звичайним вболівальникам проявити себе на матчі улюбленого клубу. Фанати, як і обіцяли, бойкотують матчі донецького клубу.

Почали з гри проти маріупольського "Іллічівця", яку "гірники" виграли з рахунком 3:1, - йдеться в сюжеті ТСН.

Радіти перемозі "Шахтарю" могли 18 тисяч уболівальників, які зібралися на "Донбас-Арені". Подейкують, що ультрас образилися на санкції щодо них від керівництва клубу. Та ще й капітан команди Даріо Срна з критикою долучився.

"Вони матюкалися. Я висловив свою думку. Це думка команди. Не лише ультрас і вболівальники матюкаються. Ми всі разом маємо вболівати за "Шахтар", - пояснив свою критику Даріо.

Та ультрас ще не вирішили, чи повинні вони бути з командою. За два тури до кінця у чемпіонстві "Шахтаря" мало хто сумнівається. Головне, щоб команді Мірчі Луческу було з ким розділити це свято.

Як відомо, "Шахтар" заборонив сімом представникам ультрас ходити на матчі нібито через нецензурщину. Однак, самі фанати кажуть, що це через пісню "Путін - х*йло", авторами якої були донецькі та харківські ультрас.

У клубі ж заявили, що лайку фанатів слухають жінки та діти, тому і вирішено покарати їх. У відповідь ультрас зізналися, що не потрібні клубу і розпочали бойкот.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ультрас «Шахтаря» бойкотують матчі клубу. ВІДЕО
05 травень, 2014, 13:54