Тітушки з Луцька штурмували Тернопільську мерію?

Тітушки з Луцька штурмували Тернопільську мерію?
У штурмі Тернопільської міської ради 25 квітня могли брати участь кримінальні елементи з Луцька, а їх дії координували агенти спецслужб Російської Федерації, - заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Про це йдеться у матеріалі «Був наказ йому — на захід! Москва дестабілізує ситуацію не тільки на сході, а й на заході України» видання «Україна Молода».

Нагадаємо, 25 квітня під час сесії міськради відбулася сутичка між правоохоронцями та мітингувальниками під приміщенням Тернопільської міської ради.

Автор матеріалу в газеті цитує Сергія Надала: «Була інформація, що до Тернополя з’їжджаються кримінальні елементи із Луцька, Львова і Тернопільщини. У них була мета — захопити будівлю, а їх дії координували агенти спецслужб Російської Федерації. До речі, інформація про спробу штурму з’явилася на російських новинних ресурсах упродовж години».

За його словами, агресивна поведінка натовпу, лайки, розбиті двері, риторика виступів та наявність зброї підтверджує загрозу кримінальної активності, яка відбувалася ще у 90-х роках при мовчазній підтримці міліції.

«Звичайно, що було декілька тернополян, які не згодні з певними рішеннями ради або мають претензії. Проте більшість пікетувальників складали молодики спортивної зовнішності, серед яких правоохоронцями був затриманий один представник кримінальної групи зі зброєю», - заявив тернопільський мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тернопіль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ыыыыыы
Відповісти
та вже давно пора-зловили тiтушок i на кол,так залякали всiх бандерiвцями що бояться сюди соватися,тiльки за великi грошi.Ментам не здавати-закопати живцем.Достали кацеблюди продажнi, девiз НКВД-"есть человек-есть проблемы,нет человека-нет проблем" в даний момент треба застосувати до бандюкiв i засланим диверсантам
Відповісти
Я з тобою повністю згідний!!!
Відповісти
Я знаю цих пацанів,деякі з них з самого початку на майдані стояли за нас, а тепер їх називають тітушками, бо не дають Надалу дерибанити Тернопіль. Хочете щось змінити, починайте кожен особисто з себе і не давайте різним козлам робити з себе тупорилих овець.Слава Україні!!!
Відповісти
Не давайте себе обманювати, це замовлення Надала.Краще перегляньте цей ролик
http://www.youtube.com/watch?v=7x3SMgca_N4
Відповісти
А з Луцька певно дружбан Стемковський їх привіз...
Відповісти
Останні новини
Тітушки з Луцька штурмували Тернопільську мерію?
07 травень, 2014, 18:14