Вийшов новий номер газети «ВолиньPost»

Вийшов новий номер газети «ВолиньPost»
Журналіст видання «ВолиньPost» Сергій Шаповал - досі у полоні в сепаратистів Слов’янська. З якими труднощами стикнулася його родина у пошуках зниклого журналіста, дізнаєтеся у свіжому числі газети «ВолиньPost».

Комунальна сфера стосується кожного лучанина набагато безпосередніше російських терористів чи кандидатів у президенти. Вона щомісяця залазить кожному до кишені, затоплює наші підвали, ллє воду крізь не відремонтовані дахи і нищить наші авта на дірявих дорогах. Усі до цих проблем звикли, нікого ними не здивуєш. А між тим у «комунальному болоті» Луцька трапляються і скандали. Про найгучніші з них – у матеріалі «ТОП-5 комунальних скандалів Луцька» в газеті «ВолиньPost».

На Волині ліки подорожчали наполовину. Чому так сталося та на які саме препарати суттєво підскочила ціна – знайдете на сторінках газети «ВолиньPost».

Волинянка Юлія Марушко вже тривалий час живе у одному з найбільших міст Німеччині – Гамбурзі. Коли в Україні розпочалася «Революція Гідності», дівчина вирішила не залишатися осторонь. Не маючи змоги взяти у ній участь на Батьківщині, вона стала однією з тих, хто почав організовувати мітинги на підтримку України у Німеччині. Яким стало ставлення німців до України після Майдану, чи хочуть нас бачити у Європейському Союзі та про основну перемогу народного спротиву - прочитаєте у газеті «ВолиньPost».

Також з газети «ВолиньPost» дізнаєтеся:
- хто на Волині хоче створити книгу про забуте милосердя;
- про романтичну історію кохання між волинянкою Катериною Десницькою та принцом Сіаму Чакрабонґсе;
- чому від луцького судноплавства залишилася тільки пам’ять та ще багато іншої корисної інформації.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шаповала там давно немає! "Українських журналістів звільнили з полону в Слов’янську" http://www.unn.com.ua/uk/news/1340044-ukrayinskikh-zhurnalistiv-zvilnili-z-polonu-v-slovyansku
Відповісти
В новині вказана інформація про Сергія Лефтера і Артема Дейнегу
Відповісти
Останні новини
Вийшов новий номер газети «ВолиньPost»
08 травень, 2014, 09:17