«Агентура Москви» та «провал» антитерору, - Тягнибок у Луцьку

«Агентура Москви» та «провал» антитерору, - Тягнибок у Луцьку
Кандидат в президенти Олег Тягнибок вважає, що антитерористична операція на сході країни «повністю провалилась», а в багатьох органах влади залишилась «московська агентура».

Про це він зазначив на прес-конференції у суботу, 10 травня.

«Вона проводиться мляво, антитерористична операція проводиться нерішуче», - відзначив Тягнибок.

За його словами, вже давно потрібно було ввести візовий режим із Росією та відключити російські телеканали.

«Наша проблема полягала в тому, що після повалення режиму Януковича в нас боєздатних військових частин та підрозділів Служби безпеки практично не існувало, а ті, які існували, вони не мали наміру стяти на стороні українського народу», - додав Тягнибок.

Політик відзначив, що у органах влади багато російської агентури: «Ціла купа людей у нас і далі залишилася агентурою ФСБ... Як може бути таке, що ми можемо протистояти якомусь ворогу, якщо у нас купа московської агентури на найвищих посадах».

Тому «антитерористична операція реально провалилась», - підсумував Тягнибок.

Його підтримав нардеп-свободівець з Волині Анатолій Вітів: «Та армія, яку ми отримали у спадок, була небоєздатна».

Однак він додав, що моральний дух військ підняв прихід добровольців. «Прихід добровольців підняв патріотичний дух... Є різниця між солдатом, якого пригнали в казарму, та добровольцем, який вільно іде у бій», - пояснив Вітів.

Він теж загалом розкритикував АТО: «Вона нас не задовольняє в жодному моменті, бо вона проводилася дуже мляво, неефективно, немає... координації дій між силовими органами».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
заважають геніталії. Невдасі-проктологу - агенти "москви".
Відповісти
У бійців АТО на сході України стріляють кулями, від яких не захищають їх бронежилети та каски.

Про це в ефірі «Шустер live» розповів один з бійців АТО, ім’я та зображення якого було приховано, передає УНН.

«Ми воюємо проти дуже «заряджених» бойовиків-професіоналів. Однак, нажаль, наше матеріально-технічне забезпечення на низькому рівні. В нас нема окулярів нічного бачення, немає тепловізорів, а в нас операції проходять вночі. Тяжко воювати і я надіюсь, що мене почують і в уряді і люди, які мають фінансові можливості, аби допомогти», – зазначив боєць повітряно-десантних військ.

За його словами, в розпорядженні учасників АТО є броня і каски 4 рівня безпеки, але вони рятують лише від куль калібру 45, а стріляють по ним «7,62» від яких ці бронежилети не спасають.

«Нам потрібна броня класу 5-6. Каски не стальні щоб були», – звернувся до влади боєць.

Він ще раз підкреслив, що на сході проти них воюють професійні бійці, які через своє матеріально-технічне оснащення можуть іти один на 5-6 бійців АТО.

Нагадаємо, як повідомляють медики, сьогодні в ході антитерористичної операції в Маріуполі семеро людей загинули, ще 39 отримали поранення і доставлені в лікувально-профілактичні установи міста.
Відповісти
Цей клоун краще би не п-здів,а брав в руки зброю,як Ляшко, та разом з пустобрехами зі своєї партії йшов воювати.
Відповісти
ПЯТОЇ КОЛОНИ МААЦКВИ ВИСТАЧАЄ І В ЛУЦЬКУ. ВАГОН ТРОЛІВ, ЯКІ ПАСУТЬСЯ НА САЙТІ ВОЛИНСЬКИХ НОВИН - ВІДВЕРТО ПРОРОСІЙСЬКОГО ВИДАННЯ
Відповісти
поцілуйте тролики мене в мою волинську дупу
Відповісти
якщо сам себе.то вызьми цукровий буряк....
Відповісти
УВАГА !!! Важлива інформація !!! Злодійський ОБЩАК Іванюшенко - "ЗАХІДІНКОМБАНК" фінансував "тітушок" в Київі, сепаротистів в Криму та продовжуе фінансувати сепаротистів на Півдні та Сході України. Нова труслива "влада" закривае очі на кримінальну діяльність цього ОБЩАКА. Іванюшенко домовился з "владою" щоб його "банк" не чипали. Така зрадницька "влада" не потрібна. Звертаюсь до Правого сектору, Самооборони, воїнів - Афганцям - чи довго буде злодійський ОБЩАК - "ЗАХІДІНКОМБАНК" працювати на ВОРОГА ???
Відповісти
Тролі з москви і продажні колорадські жуки вже й до волинських новин причепились. Ідіть слухайте своїх Яників далі. Олександр Купін, дійсно в Луцьку Західінкомбанк не віддає вкладникам гроші і проценти, але не поспішає оголошуватись банкрутом. Коли ці скоти віддадуть людям гроші? Нехай свободівці подбають про це, бо "Батьківщина" себе вже показали, незаконно продаючи землю в парку та низкою афер.
Відповісти
Документы на визу для поездки Артеменко в США оформлял лично американский посол на Украине Джеффри Пайет.


Відповісти
Останні новини
«Агентура Москви» та «провал» антитерору, - Тягнибок у Луцьку
10 травень, 2014, 13:30
На Волині - виборча колізія
10 травень, 2014, 12:31