У «Луцьктеплі» розповіли про злісних боржників

У «Луцьктеплі» розповіли про злісних боржників
У ДКП «Луцьктепло» скаржаться, що спостерігається тенденція до зменшення надходжень коштів від населення за надані послуги з централізованого опалення.

Заборгованість мешканців житлових будинків за спожиту теплову енергію зростає щомісячно, - повідомляють у прес-службі мерії.

Так, станом на 1 травня цього року заборгованість населення за послуги з теплопостачання складає 40,7 млн грн. З початку опалювального сезону 2013-2014 рр. заборгованість населення зросла на 9,4 млн грн.

Зокрема, з 55 тисяч домоволодінь, які заключили угоди на надання послуг, лише 60 % не мають заборгованості. Для порівняння, мешканцям 185 квартир вдалось заборгувати підприємству майже 5 млн грн (сума боргу кожного з цих домоволодінь перевищує 20 тис. грн).

У місті є сім боржників-рекордсменів, борг яких становить від 40 до 57 тисяч гривень.

У зв’язку із закінченням опалювального сезону та необхідністю провести оплату за використані енергоносії: природний газ та електричну енергію, ДКП «Луцьктепло» звертається з проханням погасити заборгованість за надані послуги з теплопостачання.

Також підприємство звертається до споживачів, які заборгували значні суми та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією звернутися до ДКП «Луцьктепло» для того, аби укласти угоду реструктуризації заборгованості (телефони для довідок (0332) 77-32-20, 77-32-08 з 8:00 до 17:00, крім вихідних).

Нагадаємо, заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва Волинської ОДА Володимир Бондарук під час засідання колегії облдержадміністрації у вівторок, 29 квітня, заявив, що підприємство є фактично банкрутом.

Працівники установи також скаржилися на ситуацію: заявили про негативне ставлення до працівників і корупцію на підприємстві, з чим просили розібратися міського голову.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДКП "Луцьктепло" свідомо і цілеспрамовано готують до приватизації через так зване банкрутство. Посипляться бариші від продажу, а за ним - від раптового підвищення цін на тепло і, відповідно, зниження якості послуг. Ми це вже проходили. Все робиться для "пакращення" життя люмпенів, які рахують кожну копійчину, бо злодії ставлять локальне опалення.
Відповісти
Вибачте, механічна описка: поставте "цілеспрЯмовано". Майже в школу не ходив - маю 1,5 класа освіти.
Відповісти
Останні новини
У «Луцьктеплі» розповіли про злісних боржників
14 травень, 2014, 08:54