Царьов викупив трьох сепаратистів

Царьов викупив трьох сепаратистів
Народний депутат Олег Царьов вніс заставу ще за трьох активістів, затриманих у результаті спецоперації в Харківській облдержадміністрації 8 квітня.

Про це повідомив адвокат Дмитро Тихоненков, - пише Українська правда з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Олег Царьов вніс заставу за ще трьох осіб. Думаю, близько двох годин (в п'ятницю) вони вийдуть з СІЗО», - сказав Тихоненков.

Як відомо, раніше Царьов вніс застави за одного з координаторів проросійського руху в Харкові Костянтина Долгова, підозрюваного в організації серії підпалів банкоматів Приватбанку, і трьох активістів, затриманих в ході спецоперації в Харківській облдержадміністрації 8 квітня.

8 травня всі четверо вийшли з Харківського СІЗО.

6 квітня ввечері проросійськи налаштовані активісти захопили будівлю Харківської ОДА. В результаті антитерористичної операції 8 квітня вранці було затримано 65 осіб. Усім їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.294 (масові заворушення) КК.

Царьов неодноразово говорив про підтримку сепаратистів і робив заяви від їх імені.

У ГПУ заявили, що займаються його протиправною діяльністю, а в.о. генпрокурора Олег Махніцький вніс до Ради подання на позбавлення його депутатських повноважень.

Низка депутатів не підтримують позбавлення Царьова мандата.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от тварюка!!!! навіть не приховується.... то Порошенко і той так це відкрито не робить а то.... хай викупить їх і на Сомалі відпочивати як умога подалі від України!!!!
Відповісти
що це значить?! бійці ризикують життям що цю сволоту виловити - а їх просто за бабло звільняють? да їм печатку печену на лоба треба ставити, перш ніж на волю випускати! ми так ще довго АТО проводити будемо.
Відповісти
Останні новини
Царьов викупив трьох сепаратистів
16 травень, 2014, 13:45
Хто прибиратиме Луцьк
16 травень, 2014, 13:37