У Ківерцях жінки «атакували» військкомат

У Ківерцях жінки «атакували» військкомат
Близько 40 жінок з Ківерцівського району вимагали відпустити їхніх чоловіків і синів, яких мобілізували ще на початку квітня і відправили на Схід України.

За останні кілька днів більшість з них приходила на прийом до військового комісара не раз, - пише Ківерцівський районний інформаційний портал.

«Я залишилася одна з двома малими дітьми. Чоловіка забрали вночі. Умови і харчування погані. Сплять хлопці у палатках на мішках з прілої соломи. Мій чоловік захворів бронхітом, то чотири дні протримали у медсанчастині і повернули назад практично хворим. Довелось тут купувати ліки і передавати йому. Селищний голова приніс допомогу: памперси, банку сала і помідорів. А жити за що? За садочок платити треба, діти постійно потребують уваги і підтримки», - розповіла дружина військовозобов'язаного Світлана.

Як зазначає видання, жінки довго розповідали про своє наболіле. Мовляв, зверталися на гарячі лінії до депутатів - реакції немає.

Щоб їх почули, вони пригрозили, що будуть приходити до військкомату щодня.

«На особистому прийомі я зустрівся з усіма жінками. Голові районної ради Киричуку направлено відповідне звернення, щоб керівники органів місцевого самоврядування сприяли і допомагали цим сім’ям. Закон України передбачає термін перебування військовозобов’язаних - резервістів до року, по необхідності і більше. Ситуація на постійному контролі», - зауважив військовий комісар Андрій Кухарець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно! Нехай "герої" Коломойського, Яроша, Ляшка, Тимошенко...,за ті гроші що вони отримують, самі там воюють! А то лише піаряться, а гинуть хлопці зі Збройних Сил!!!
Відповісти

Шановні, це війна !!
Відповісти
Ну так шагом марш на війну, чого тут сидиш?
Відповісти
Наша организация полностью на стороне Матерей.В Украине есть масса гей клубов..где дети депутатов так сильны на очко.Ни одного нет ребенка Так называемой Элиты.Пусть Климчук валит на восток..он же своим рылом может прикрыть выстрел ПЗРК.а его жопа заткнуть дырку в заборе.
Відповісти
Останні новини
Як Луцьк вшанує Героїв
22 травень, 2014, 11:30
У Ківерцях жінки «атакували» військкомат
22 травень, 2014, 10:55