У Луцьку підбили підсумки проекту «Мегамозок»*

У Луцьку підбили підсумки проекту «Мегамозок»*
Визначилися переможці другого етапу проекту «Мегамозок».

Другий рік поспіль на Волині реалізовується масштабний проект, спрямований на підтримку обдарованої молоді краю «Мегамозок».

В рамках першого етапу проекту «Мегамозок» усім переможцям шкільних олімпіад було надіслано Подарункові сертифікати на суму 150 гривень від СОК «Адреналін Сіті». Загалом майже 10 тисяч учнів отримали можливість активно відпочити та розважитися.

Підсумком другого етапу стало визначення двох щасливчиків серед переможців обласних олімпіад, які отримали шанс безплатно навчатися у Комп’ютерній Академії ШАГ (Волинська філія).

На розіграш, що відбувся 23 травня у арт-кафе «Стоп-Кадр», приїхало більше 20 дітей зі всієї області. Визначення переможців відбувалося шляхом вибіркового жеребкування у двох вікових категоріях: до 14 років і старші.

З вітальним словом до присутніх звернулися генеральний директор спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті» Ірина Мордик, генеральний директор мережі супермаркетів «Наш Край» Ірина Берлач, директор Волинської філії Комп’ютерної Академії ШАГ Інна Кондратюк. Вони привітали обдарованих дітей та побажали подальших перемог.

Відтак, Сертифікат на безплатне навчання у Малій Академії ШАГ виграла Михалюк Аліна Юріївна, учениця 8 класу, з села Забороль.

А старшокласниця Луцької гімназії №18 Федорчук Анна Олександрівна отримала можливість здобути у Комп’ютерній Академії ШАГ одну з найбільш популярних професій на сучасному ринку праці: програміста, дизайнера або системного адміністратора.

А від інформаційного партнера ще чотири учасники проекту «Мегамозок» отримали в подарунок підписку на шість місяців на газету «Сім’я і дім». На завершення арт-кафе «Стоп-Кадр» пригостив усіх смачним фірмовим тортом.

Довідково
Ініціаторами створення Фонду розвитку обдарованих дітей «Мегамозок» виступили: СОК «Адреналін Сіті», мережа супермаркетів «Наш Край» та Волинська філія КА ШАГ з метою підтримки обдарованої молоді краю. Інформаційний партнер – газета «Сім’я і дім».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку підбили підсумки проекту «Мегамозок»*
26 травень, 2014, 15:20