У Луцьку дебоширили п'яні екс-силовики. ВІДЕО

У Луцьку дебоширили п'яні екс-силовики. ВІДЕО
На Волині активісти «Самооборони Майдану» затримали п'яних чоловіків. Серед них був колишній працівник спецпідрозділу «Беркут», а нині керівник одного з підрозділів приватного підприємства «Скорпіон-пульт», а також член новоствореної Громадської ради при УМВС у Волинській області Віктор Столярук.

Так, близько 00:00 на гарячу лінію «Самооборони Майдану Волині» надійшов виклик, - повідомили на сайті організації.

«Громадянин повідомив, що на АЗС «WOG» (що на проспекті Відродження міста Луцька) перебуває п’яний водій. Він висловив застереження, що водій може сісти за кермо, що може призвести до виникнення надзвичайної ситуації», - йдеться у повідомленні.

На виклик виїхала група швидкого реагування (ГШР) «Самооборони Майдану Волині».

Активісти організації виявили, що водій, вийшовши із кафе, сів за кермо «Audi 4» темно зеленого кольору і намагався виїхати із території автозаправки. «Самооборонівці» перекрили шлях водію, адже у них була підозра, що він перебуває у нетверезому стані.

Тим часом прибули працівники ДАІ. П’яним водієм виявився колишній начальник Волинського відділення Навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ Віталій Стрелюк.

Він визнав перед працівниками ДАІ, що перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Співробітник ДАІ сів за кермо авто Стрелюка, а його посадив збоку, аби відвезти водія і машину на штрафний майданчик. «Самооборонівців» же ДАІшники попрохали супроводити їх. Проте, нетверезі знайомі Стрелюка, а саме Руслан Бондар та Віктор Столярук стали на дорозі в авто.

Бондар відкрив двері автомобіля і почав силою витягувати працівника ДАІ з-за керма. Зав’язалася сутичка: «самооборонівці» почали спиняти зловмисника, до активних дій вдався й другий п’яний чоловік Віктор Столярук (за перевіреними даними Самооборони Майдану – колишній працівник спецпідрозділу «Беркут», а нині керівник одного з підрозділів охоронної фірми «Скорпіон-пульт», а також член новоствореної Громадської ради при УМВС у Волинській області).

Активісти Самооборони затримали п’яних чоловіків і викликали міліціонерів Луцького райвідділу міліції.

Найбільше під час затримання пручався Віктор Столярук. Його разом із Бондарем забрали до райвідділку міліції, а Стрелюка відвезли у наркодиспансер, а авто перевезли на штрафний майданчик.

У райвідділку міліції Руслану Бондару стало зле, тож його забрала швидка медична допомога, а Віктор Столярук і далі пручався. До того ж вдарив у грудну клітку виконуючого обов’язки начальника штабу «Самооборони Майдану Волині» Сергія Рижкова.

За фактом правопорушень були складені протоколи. Окрім цього самооборонівець Рижков написав заяву на Столярука, який наніс йому удар. Наразі справа перебуває під контролем правоохоронців.

З райвідділку Столярука забрали люди на брендованому авто охоронної фірми «Скорпіон-пульт».



УВАГА!!! НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА!!!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До честі і відбілювання міліції - показово покарати
Відповісти
Якщо громадські ради створюються під килимом начальника установи, то нічого дивного не має в тому, які ЧЛЕНИ входять до складу.
Відповісти
Та вже дістали п"яні чмошніки за кермом. Пропоную: 1й раз - штраф 5 000 грн;
2й раз - позбалення прав на рік (за їзду при позбавленні прав - 14 днів СІЗО);
3-раз - позбавлення прав на 3 роки із оплатним вилученням і продажем на відкритому аукціоні (за їзду при позбавленні прав до 3х місяців СІЗО) + контроль громадськості - і буде ПОРЯДОК! Невже нема пару грн на таксі - але ж ні - ще не викорінилося, що можна домовитися за половину штрафу.. Є люди із якими розмови не допомагають - потрібні жорсткі дії
Відповісти
мєнти ще панькаються з ним, а інших завалил і в "таблетку"....ган.они
Відповісти
бо камера працювала...
Відповісти
Гойські свині)
Відповісти
З власного досвіду: чоловік в стані алкогольного спяніння доволі толерантний. На мою думку "крім того, що він знаходиться в стані алкогольного спяніння нічго дивного та протизаконного в його поведінці не має, А особи котрі там знаходяться компроментують його (зауважу перебуваючи у трезвому стані та під час охорони громадського порядку) чим і створюють конфліктну ситуацію".
Інша розмова з водієм на підпитку. Де він? Чому його не зняли на камеру? Чому не затримали?
Відповісти
бачу і колеги затриманих вписались))
Відповісти
По їб..ку і на громадські роботи його в центрі міста, біля увд хай замітає

Відповісти
Виключити позорище з громадської ради, наказати жорстко!
Відповісти
бидло, воно і на запрвці бидло
Відповісти
перевищує повноваження, акщо вони у неї взагалі є. на сайті го пише про приїзд на місце другої групи. для показових виступів напевне? знайшли на чому піаритися? рейтинг падає. і цікаво, хто так розмалював цього чувака, до речі поводив себе, як типовий п"яний чоловік. хоча це не робить йому честі.
Відповісти
цей мужик вошол в громадьску раду при умвс.будет защищать нашы права....а ви говорите типовий пьяный
Відповісти
тоже мені подію знайшли!волиньпост нема чого писати???
Відповісти
Поводьтеся з людьми так,яу би ви хотіли щоб вони поводились з вами.Дивлячись на обличчя затриманого, Не має сумніву в тому, що особи, які його затримували добряче приложилися.(І це лише за те,що він в нетверезому стані). А чи в правельному напрямку рухаємося друзі. До речі кримінальну відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень ніхто не відміняв.
Відповісти
А де відео, коли пошкрябали морду лиця і хто це зробив?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку дебоширили п'яні екс-силовики. ВІДЕО
29 травень, 2014, 16:30