На Волині пропонують створити табір для підготовки військових

На Волині пропонують створити табір для підготовки військових
На Волині пропонують створити табір для підготовки військових та реорганізувати Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти Волинської ОДА.

Про це йдеться в заяві революційних організацій Волині, яку опублікував інфоцентр луцького Євромайдану.

Публікуємо її без змін та правок:

Звернення громадських революційних організацій
щодо роботи Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти Волинської облдержадміністрації

Крізь Україну пройшла революція, яка ставила собі за завдання повну зміну системи. Ці зміни призупинив військовий стан, який нині є на сході України.

Ситуація, що склалася у нашій державі та у 51-й механізованій бригаді, зокрема, свідчить про те, що українська армія – голодна на сильних і впевнених патріотів і практично не займалася військово-патріотичним вихованням молоді.

На Волині таке завдання виконували Центр патріотичного виховання та Центр туризму, спорту та екскурсій управління освіти Волинської облдержадміністрації. Перший був ліквідований регіоналом Борисом Клімчуком, а другий маловідомий на теренах області і результати його роботи не дуже помітні серед населення області.

Важко давати оцінку установі, діяльність якої – закрита книга для більшості людей, які найчастіше навіть не знають про її існування.

Тим не менше щороку на Центр виділяється кілька мільйонів гривень із державного бюджету. А от куди витрачалися ці кошти упродовж всіх років, це – питання, враховуючи, що матеріально-технічна база Центру не у найкращому стані, а результати та ефективність його роботи взагалі непомітна.

Вважаємо, що подібна структура повинна працювати набагато потужніше та ефективніше, адже вона буде гарантом виховання серед молодих волинян здорових і сильних патріотів, які уже не думатимуть, чи йти на захист своєї держави, а безсумнівно захищатимуть її та пишатимуться тим, що вони громадяни саме своєї країни–України.

Отож, на наше переконання, Центр туризму, спорту та екскурсій управління освіти Волинської облдержадміністрації як базова структура для виховання молоді у патріотичному дусі по всій області, повинен зазнати значних змін.

Вважаємо, що потрібно:

- оприлюднити розширену та деталізовану інформацію про роботу Центру з метою забезпечення прозорості функціонування державних структур області;

- змінити та вдосконалити принципи, напрямки роботи та пріоритети діяльності Центру, враховуючи сучасні потреби української держави;

- дозволити директору ЦТСЕ Толстіхіну Л.М. піти на заслужений відпочинок, враховуючи досягнення ним пенсійного віку та професійну вислугу;

- оновити та омолодити керівний склад Центру з відповідною ротацією кадрів, але обов’язковим збереженням основного колективу організації, який завжди відзначався високим професіоналізмом та командним духом;

- провести перевірку роботи Центру на предмет використання керівництвом службового становища та застосування корупційних схем;

- в терміновому порядку створити на базі табору «Сонячний», що є власністю ЦТСЕ, Центр спортивної та військової підготовки майбутніх військовослужбовців Збройних сил та добровольців батальйонів територіальної оборони із залученням матеріально-технічної бази та спеціалістів ЦТСЕ.

З цією позицією звертаємося до вищого керівництва області, депутатів обласної ради, керівництва управління освіти і науки облдержадміністрації.

Самооборона Майдану Волині
Правий сектор Волині
Автомайдан України
ВО «Майдан»
ГО «Автомайдан Волині»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 48
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зустрічний план - техніку і обладнання для тренувань розроблятиме і поставлятиме Центр науково-технічної творчості. Стельмащук ЗМОЖЕ. Він - молодець, за 5 хвилин - герой України. Слава героям!
Відповісти
Ви що Д-ЛИ?ЦТСЕ- організація яка розвиває туризм в області і розвиває якісно. Про що свідчать результати вихованців на змаганнях республіканського та міжнародного значення!!!Вони виховали багато МС і гарних людей!Патріотично військові ігри для молоді Сокіл,Джура,Козацький гарт проводить саме ЦТСЕ, а не Самооборона Майдану Волині
Правий сектор Волині
Автомайдан України
ВО «Майдан»
ГО «Автомайдан Волині» А Ви шановні вище вказані для виховання молоді у патріотичному дусі по всій області якщо хочете її виховувати візьміть табір Гвардієць, що біля Сонячного, а не готову територію і персонал.Покажіть справжню свою роботу!
Відповісти
А навіщо їм щось робити читайте вище їх цікавлять лише гроші, які виділяються при чому тут розвиток установи і тим більше діти. Воно їм треба
Відповісти
А шановний Ви що, то це ж треба працювати, а ми цього не вміємо, наша робота це рупор і все. У Вас є все готове ми Вас захопимо, виженемо і все. кому потрібні Ваші досягнення, діти це все дурня. Загреву ми вже "підсадили" на це діло так що діло в шляпі.
Відповісти
З такими коментарями, Вам не дітей виховувати, а справді на заслужений пенсійний відпочинок. Як настільки нетолерантні індивіди можуть виховувати дітей??? Ви напевно ще п'ющий.
Відповісти
Проаналізувавши перше речення Вашого коментару виникає бажання ніколи не потрапляти в Ваш центр і не приводити дітей. Як педагог міг написати такі слова? Ви з дітьми також так спілкуєтесь?
Відповісти
Что это за анонимные такие общественные РЕВОЛЮЦИОННЫЕ (да кто бы сомневался!) организации? Просто скромные или стыдно признаться? Или собака зарыта в "щороку на Центр виділяється кілька мільйонів гривень" - и все мимо носа "революционеров" носят чачу, мимо рота - алычу?
А может Украине вообще от армии отказаться? Скоро под каждым кустом (сейчас пока только под одним из пяти) будет организован какой-нибудь лагерь, взращивающий новых "правильно патриотически настроенных" убийц, мародеров, насильников, карателей - кто-то ведь будет продавать этот контингент тому же Коломойскому, например, и получать за это неплохие деньги? Это ведь торговлей людьми не считается, правда?
Відповісти
не считается, правда.
торговля людми - это ты, купленый пукинским режимом троль)))
а в чечне растят не правильно патриотически настроенных убийц, мародеров, насильников, карателей, которых твой пукин отсылает в Украину убивать, марадерничать, насиловать и карать?
тебе в москве комфортно? как там, лезгинку еще не танцуют на красной площади? ну да, туда на тонированиых жигулях чуреков не пускают, овсе как здесь стровок россии, так сказать.
а в остальном как-то так : "13.10.13 21:20
Погромы в Москве: тысячи людей вышли на улицы против всесильных кавказцев и бессильных властей - "тут творится ад" http://censor.net.ua/photo_news/256198/pogromy_v_moskve_tysyachi_lyudeyi_vyshli_na_ulitsy_protiv_vsesilnyh_kavkaztsev_i_bessilnyh_vlasteyi
Відповісти
В дитячий оздоровчий табір запросимо військових. Геть розуму не має.
Відповісти
Читаючи об'єктивно можна зазначити, що мається на увазі приділення більше уваги патріотичному вихованню та організація патріотичних ігор "Сокіл", "Козацький гарт" частіше і більше таких розваг на території табору. Доречі - дуже цікаві ігри, їх кожного року організовує управління освіти, вони зараз дуже актуальні і дітям подобаються. Вашу думку поважаю, не хочу нікого образити.
Відповісти
Та ви що, а що ж на тому козацькому гарті рблять 20-25 працівників Центру туризму і жодного працівника управління освіти. Ні була одна приїхала по...да, і поїхала.
Відповісти
А куди нам подіти своїх дітей, які щорічно оздоровлюються у таборі. Але куди там це зрозуміти бездітним Данильчукам-Гузям у них дітей не має.
Відповісти
Підготовка військовослужбовців повинна проходити у військових частинах, а не в дитячих таборах.
Відповісти
А може табір створити у В. Столяра в гаразджі? Дуже підходяще місце і озера і кар'єри і частоколом вся територія обнесена.... Саме для розвитку патріотичного виховання
Відповісти
Затонка кишка у Хузя щоб нападати на Стляра. Він (Столяр) може і послати його.
Відповісти
Сепаратисти силовим методом хочуть захопити дитячу установу.
Відповісти
ганьба на Волині попри заборону реорганізації позашкільних установ хочуть реорганізувати Центр туризму. Гузь поки при владі хоче порозпихувати всіх своїх. Хероям слава.
Відповісти
Чим накладено заборону на реорганізацію позашкільних установ?
Відповісти
Толку з такими хероями - Гузями, професоршами Загревами не буде. Воно буде нищити все, щоб добитись свого. Країні потрібі зміни.
Відповісти
Правильно роблять Гузь та інші. Нормальні батьки не поведуть дитину в заклад з таким директором!!! Мабуть бідний колектив...
Відповісти
Звичайно на все готове і турок може прийти. А от своє рідне зробити, то не кожному в голову прийде. Тож можу порадити гарне містечко для створення військового табору на розі вулиць Володимирської і Львівської є гарненьке місце(бувша військова частина). Там і казарми готові і вогневу підготовку вести можна. Є поле для фантазій. А прийти на все готове то по-нашому...
Відповісти
Центр туризму - обласний позашкільний навчальний заклад з багаторічною історією і традиціями. Про досягнення можна довго говорити. Але із заяви видно що йдеться про напад з метою загарбання власності - установи в центрі міста і дитячого табору Сонячний.
Здоровий глузд в країні та області є?!
Відповісти
Не треба воювати з дітьми, їдьте на схід, там покажіть себе.
Відповісти
Центр туризму повинна очолити молода людина хочаб, дійсно дядько старий - 65 літ то справді про який туризм і спорт ми говоримо? Люди схаменіиться. ЗВИЧАЙНО КРАЩЕ ПРОВОДИТИ ДІТЯМ ЧАС (не влітку, а коли немає оздоровчого сезону) за змаганнями та іграми в таборі, звичайно треба організуувати і оновити матеріально-технічну базу, ви там були в тому Центрі? Там запах цвілі скрізь, куди пускати дітей? про що ще може бути мова?
Відповісти
Чередніченко і Загрева, то ви вже старі і коли проходите Центром цвіллю смердить від вас. Вас то точно до дітей підпускати не можна - дві неврівноважені старі баби
Відповісти
Ну поговоріть про досягнення. Чому ж Ви про досягнення реальні не пишете, лише "стрілки переводите"? Значить є що приховувати.
Відповісти
Привет! Я тебе впізнав друг мій обдарований!!!!!
Відповісти
Головами думайта, а не своїми безмозглими "революційними" задницями. Якщо не подобається ТОЛСТІХІН, то діти не повинні страждати.
Відповісти
В дитячий оздоровчий табір запросимо "патріотів" та колишніх 12 Волинських ДАЇшників. Будуть один одного вчити як жити.
Відповісти
Знаєте, щодо омолодження. Я от кого згадую. Може Байцима в той Центр туризму? Класна була б кандидатура. Він таке любить, робота б задоволення приносила і йому і колективу і дітям. Тільки не критикуйте (суб'єктивна думка).
Відповісти
Це ж треба до такого додуматись, забрати в дітей табір. То позабирайте дачі в олігархів і там проводьте навчання, діти чим винні?
Відповісти
Скажу тільки так, якщо від цих громадян виходять такі прохання, то добра від них не чекай. УСІ ДИТЯЧІ СТРУКТУРИ І ОРГАНІЗАЦІЇ ПОВИНІ ЗАЛИШАТИСЯ ТІЛЬКИ ДЛЯ ДІТЕЙ.
Відповісти
Вони ДЛЯ ДІТЕЙ і залишаться, БО ДІТИ ЦЕ ОСНОВНЕ!!! ЦЕНТР ПОКРАЩИТЬСЯ САМЕ ДЛЯ ДІТЕЙ, у зверненні про забирання чогось у дітей не зазначено!!! А ті хто так пише, лише стрілки переводять. А організація дійсно в жахливому стані!!!!!
Відповісти
Сама на власні очі бачила це - стіни облуплені, вікна вибиті, бруківка знята, в одній з кімнат бла пожежа, вхідні двері вибиті. Ой це я мабіть переплутала це приміщення міліції.
Відповісти
Організація яка в жахливому стані, "Сонячний" чи що, в мене там зараз дитина відпочиває, не скажу що євроремонт, але бачила набагато хуже, гані охайні корпуси, нові матраци, подушки, постільні набори, можна багато чого перераховувати, але в таборі все добре.
Відповісти
Зрозуміло Гузю і Загреві необхідно поставити свою людину наприклад Маю (та що мала бути прокурором області - спеціаліст широкого профілю). "Неугодних" і "незговірливих" треба прибрати. Центр туризму це не курка яка несе "золоті яйця" для деяких тому треба докорінно міняти все, перепрофільовувати. А діти що мють чекати - ні є ще і колектив і батьки.
Відповісти
Подивіться на Центр туризму і порівняйте з іншими позашкільними закладами області - ЦНТТУМ, Центр естетичного виховання, та туди приємно зайти, дітям є що показати, а туризм має очолити людина молода, при всій повазі до 65-річних директорів. Діти знають більше за цього директора. Застій прогресу шкідливий самедля дітей. Може просто хтось боїться за своє крісло, а на дітей йому всеодно!!!
Відповісти
Загрева! Скільки коштує заказнячок? На майдані довго стояла?
Відповісти
який заказняк!... Кісткою подавитесь гузята. Вам не здадуть ні одного квадратного метра ні табору, ані Центру туризму. Агонія перед ротацією влади! Так як і ПР перед розгонами.
... Вкотре заходи казацьких розваг, гарту, організовуються і проводятся ЦЕНТРОМ ТУРИЗМУ, а не нацальянсами, провими секторами і тим більше "Пластом"... Про який маловідомий Центр ви пишете і про які заходи організовані "Цетром патріотичного виховання" йде мова?
Відповісти
Стаття - шлак. Руки геть від ЦТСЕ!!
Відповісти
Сонячний захотіли? після того як ЦТСЕ там труда вложив немєряно. Забирайте Гвардієць, і чувпіться там скільки влізе
Відповісти
http://s-journal.cdu.edu.ua/base/2008/v4/v4pp57-60.pdf
Відповісти
Так - так, а ще спосіб виправдатись і дискредитувати когось, прикривши цим реальну картину, тому революціонерам треба виставляти реальні факти несумісності директора з посадою.
Відповісти
Замовник: http://www.uon.voladm.gov.ua/index1.html
Претендент-координатор: http://volynmedia.com/-/uploads/articles/000/357/original-bc7c004dad9187569446b84f23976a91.jpg
Відповісти
Не знаю щодо замовника, але претендент симпатичний. Після рейду революціонерів, цей "замовник" повинен розглянути цього претендента.
Відповісти
Як може бути замовником людина, яка при бажанні, являючись начальником, може вирішити таке замовлення одним розчерком пера? Великі уми обговорюють ідеї, середні уми обговорюють події, а маленькі уми обговорюють людей. Отже, в ЦТСЕ треба керівник, який обговорюватиме ідеї. Так що управління має робити кадрові висновки щодо обласних установ і чим швидше тим краще...
Відповісти
В ЦТСЕ грамотний і розумний керівник, заслужений працівник освіти, а от в Центрі технічної творчості Стельмащук, цей точно не відповідає займаній посаді, от і робіть висновки. Буде новий начальник управління освіти то висновки зробить (не це загрево).
Відповісти
ого! куди замахнулась!
розчерком пера кажеш?
а не злипнеться?
Відповісти
Останні новини
На Волині пропонують створити табір для підготовки військових
04 червень, 2014, 15:07