Волинських новобранців на Схід не посилатимуть

Волинських новобранців на Схід не посилатимуть
Чоловіків, яких призвуть на строкову службу вже цього літа, не відправлять до участі в антитерористичній операцій.

Окрім того, військові запевняють, що юнаки не проходитимуть службу на Сході, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Як розповів підполковник, начальник відділу комплектування та призову – заступник обласного військового комісара Андрій Кузьма, призов на строкову військову службу спланований лише до навчальних центрів Збройних Сил України. Андрій Кузьма запевняє: про те, що строковиків відправлять чи в Луганськ, чи в Донецьк, – взагалі не йдеться.

«Згідно з нарядом на призов, який до нас прийшов для населення Волинської області, то жодної військової частини, яка розташована в Луганську, Донецьку чи Харкові, немає взагалі. Тобто ми туди, згідно з планом на призов строкової служби, нікого і не комплектуємо. Переважна більшість будуть у військових частинах заходу і центральної частини України і то - в навчальних центрах, так званих «учєбках». Таким чином ми не формуємо військових для «гарячих точок». Переважна чисельність військових частин, які беруть участь в антитерористичній операції, - це люди зі складу високомобільних десантних військ чи частин спецпризначення», - розповів він.

Щодо того, коли призов почнеться, у військкоматі точно сказати не можуть, мовляв, усе залежить від Києва: вчора, 4-го червня, було засідання Кабміну, відповідне рішення подали у Верховну Раду України, однак його не ухвалили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блажен кто верует...
Відповісти
Останні новини
Волинських новобранців на Схід не посилатимуть
05 червень, 2014, 08:31