Сили АТО знищили близько 200 бойовиків

Сили АТО знищили близько 200 бойовиків
Сили антитерористичної операції знищили блок-пости та засідки бойовиків в районі населених пунктів Ямпіль та Закотне. Втрати бойовиків - близько 200 вбитих та багато поранених.

Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов, - повідомляє ІА ZIK.

За його словами, район населених пунктів Ямпіль та Закотне є стратегічно важливими для бойовиків, оскільки саме через ці населені пункти останнім часом здійснювалося постачання в Слов’янськ зброї та боєприпасів.

«Бойовики чинять шалений опір, діють підступно, із засідок завдають ударів по силах АТО. По українських підрозділах ведуть бойову роботу снайпери бойовикі», – повідомив Селезньов.

Він зазначив, що, за попередніми оцінками, сили АТО знищили близько 200 бойовиків, а кількість поранених набагато більша.

«Під час інтенсивних боїв геройськи загинули четверо українських військовослужбовців, 20 отримали поранення різного ступня тяжкості», – повідомив речник АТО, додавши, що усіх поранених евакуювали до медзакладів, де їм надали необхідну допомогу.

Нагадаємо, 19 травня силами АТО звільнили від терористів селище міського типу Ямпіль та село Кіровськ біля Красного Лиману Донецької області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то 30 то 40 сьогодні вже 200 так шановні і до мільйона сепаратистів нарахуєте.... бумага все як кажуть стерпить... а совість?
Відповісти
заголовок виправте
Відповісти
А чому замовчують втрати наших хлопців, гвардійців та силовиків?
Відповісти
Шановна редакція, найміть собі врешті-решт коректора, а то часом і смішно, і плакати хочеться від безграмотності ваших "журналітів", які навіть скопіювати не можуть без помилок. (знащили - це якийсь новий термін?)
Відповісти