51-ій бригаді допомогають навіть у Конгресі азербайджанців Волині

51-ій бригаді допомогають навіть у Конгресі азербайджанців Волині
На полігоні "Широкий лан" на Миколаївщині побувала чергова делегація з Волині, яка передала допомогу від краян, зокрема, й Конгресі азербайджанців.

19 червня на місце дислокації військовослужбовців 51-ої окремої механізованої бригади прибула з матеріальною допомогою делегація від Луцької РДА та Луцької райради, - - повідомили у прес-службі обласного осередку ВО "Свобода".

Як розповів заступник голови Луцької райради Вадим Веремчук, представники Луцького району привезли не лише необхідні речі, але й приїхали, щоб вислухати проблеми і труднощі військовослужбовців, розібратися у їх потребах та морально підтримати волинян.

"Нашим військовослужбовцям ми передали продукти харчування (згущене молоко, м’ясні та рибні консерви, печиво, цукерки), питну воду, одноразовий посуд, засоби гігієни та медикаменти. Крім того, ми повідомили солдатам, що кожна сільська та селищна рада району зібрала кошти, щоб закупити для всіх мешканців району, яких було мобілізовано до лав Збройних сил України, бронежилети... Ця поїздка – не разова акція. Свободівці та представники влади будуть і надалі опікуватися мобілізованими мешканцями нашого району. Адже це справа захисту соборності України", - зазначив свободівець Веремчук.

Крім того, представники Луцької районної ради та районної адміністрації висловили подяку за надану допомогу сільським та селищним головам району, голові Іваничівської районної ради Віктору Вілентку, директору Павлівського пивзаводу, фабриці солодощів «Ласка», приватному підприємству «Тиверія», Конгресу азербайджанців Волині, дитячій місії «Україна» та іншим небайдужим до долі нашої країни людям.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дітей кинули на гарматне мясо і тепер по черзі піаряться, сволочі.Може треба було б на передову кинути луганських і данєцких синочків.Вони "біженці" ,бачите, пересидіти хочуть на теренах тих, кого ненавидять. Додому, московські холуї, самі захищайтеся від своїх даунів!!
Відповісти
Ви передали на "Широкий Лан", то ще поїдьте провідайте і передайте бійцям тієї ж 51-ї бригади в Луганськ!!!!Яких туди не мали відправляти, но відправили!
Відповісти
Останні новини
51-ій бригаді допомогають навіть у Конгресі азербайджанців Волині
24 червень, 2014, 09:48