На Волині діти пишуть листи українським солдатам

На Волині діти пишуть листи українським солдатам
Організатори акції написання листів українським солдатам планують залучити до неї тисячу волинських дітей.

Захід стартував 25 червня, - пише в Facebook активіста «Батьківщини молодої» Олена Ковальчук.

Так, акція відбулась в таборі «Ровесник», що знаходиться у селі Забороль, Луцького району. Діти написали понад 90 листів до волинян, що сьогодні захищають та відстоюють єдність, незалежність та світле майбутнє нашої України.

«Літо…, а у твоєму серці ще буяє «майданівська зима» холодна, кров’яна зима. А не знаю хто ти. Можливо, молодий хлопець, а можливо, уже батько, чоловік. Але я знаю точно, ти – Герой. Ти – той, хто віддає життя за майбутнє своєї Батьківщини, за моє майбутнє! Тримайся, все буде добре. І я надіюсь, що востаннє ми відстоюємо свою територію. Ми – нація, яка буде цвісти завжди… » , - написала у своєму листі Марта Кобильчук із Луцька.

«Дякую тобі, юначе, за те, що зараз ти знаходишся там, за те, що ти боришся за наше щасливе майбутнє, за життя людей і звичайно за нашу Україну. Дякую тобі, друже, за те, що ти прагнучи захистити усіх нас, підставляєш своє тіло під смертельні кулі. Будь певен, ти потрібен нам, потрібен Україні, потрібен усьому народу. Я не знаю для кого саме пишу цей лист, але вірю, що читатиме його справжній патріот, щира, благородна, мужня людна…», - написала школярка Анжеліка Матвійчук.

Усі листи, які будуть написані дітьми збираються в Управлінні освіти і науки Волинської ОДА у кабінеті №9 до 28 червня та будуть передані волинським захисникам, що перебувають у зоні проведення АТО.

Також, голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт підтримав таку ініціативу молоді. Губернатор подякував діткам за їхню громадянську позицію та зазначив, що вони долучились до хорошої справи. Адже, така підтримка підніме бойовий дух військових, що сьогодні беруть участь в АТО.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині діти пишуть листи українським солдатам
25 червень, 2014, 16:01