У Донецьку зник волинянин, який віз бронежилет другові

У Донецьку зник волинянин, який віз бронежилет другові
У Донецьку зник волинянин, 27-річний Сергій Вавриш, який віз передачу одному із солдатів української армії в зону АТО.

Хлопець зник у середу, 9 липня, - пише Gazeta.ua.

"В понеділок скасували доставку посилок "Новою поштою" у східний регіон, тому Сергій зголосився відвезти необхідні речі для свого друга, який зараз перебуває в зоні АТО під Донецьком. Там був бронежилет, розгрузка, портупея, балаклава і рація. 8 липня ввечері він сів на потяг "Київ-Донецьк". Зійшов у Донецьку на вокзалі. Востаннє виходив на зв'язок о 8:30 ранку. У той час знаходився на ж/д вокзалі, збирався взяти таксі, щоб виїхати за межі міста. Якраз домовлявся з таксистами про тариф за проїзд. Відтоді телефон вимкнений. До точки призначення так і не дістався", - розповіли друзі зниклого чоловіка.

"Можливо, місцева міліція, яка має списки всіх пасажирів, просто здала його бойовикам як "правосека", бо він із Західної України. Можливо, попався під час обшуку на якомусь із блокпостів", - припускають друзі зниклого.

Вавриш Сергій В'ячеславович, 1986 рік народження. Прописка - м. Нововолинськ, Волинська область. У вівторок, 8 липня, о 20:07 виїхав зі столиці 38-м потягом "Київ-Донецьк" (14 вагон, 48 місце). Був одягнений в червону футболку-поло і джинси, мав невелику дорожню сумку. Зріст 170 см, повнуватий, лисий, шрами на губі і над лобом.

Друзі Сергія просять зголоситись усіх, хто його бачив. Надсилайте інформацію на поштову скриньку naz2006ukr.net або телефонуйте на номер 0967033086.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наполювались, повбивали - і баста! ДОДОМУ....
Відповісти
Останні новини
У Донецьку зник волинянин, який віз бронежилет другові
10 липень, 2014, 11:43