Три навчальні заклади Волині перемогли у всеукраїнській акції

Три навчальні заклади Волині перемогли у всеукраїнській акції
Три навчальні заклади Волинської області стали переможцями Всеукраїнської акції «Моральний вчинок».

Акція тривала з жовтня 2011 року. 24 квітня у Києві у будинку вчених НАН України відбувалася церемонія нагородження лауреатів, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Серед переможців – загальноосвітня школа I-III ступенів села Старий Загорів Локачинського району з проектом «Створення музею історії села Старий Загорів» (керівник – вчитель історії Ігор Баран), Луцький базовий медичний коледж з проектом «П’ять кроків до мрії дитини» (керівник – заступник директора з гуманітарної освіти Алла Лазько) та Державний професійно-технічний навчальний заклад «Оваднівський професійний ліцей» з проектом «Один для всіх – і всі за одного» (керівник – викладач екології Ірина Жолнач).

Організаторами Всеукраїнської акції є Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі й Інститут інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Під час акції було презентовано проекти за трьома напрямами: екологічним, соціальним та культурологічним.

Її учасники продемонстрували свої добрі справи, скеровані на охорону довкілля, допомогу ближнім: дітям з обмеженими можливостями, людям похилого віку, а також продемонстрували відповідальне ставлення до історії рідного краю, минулого своїх родин, духовних скарбів українського народу, – йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Три навчальні заклади Волині перемогли у всеукраїнській акції
25 квітень, 2012, 10:03