Волинський військовий комісар розповів про третю хвилю мобілізації

Волинський військовий комісар розповів про третю хвилю мобілізації
Під час третьої хвилі часткової мобілізації на Волині планують привести в бойовий стан 15 бойових частин та 44 частини бойового забезпечення потреб оборони

Про це 1 серпня під час зустрічі обласного керівництва з сільськими та міськими головами з метою роз’яснення законодавства та невідкладних дій щодо часткової мобілізації розповів обласний військовий комісар Олег Галак, - повідомляє Волинський інформаціний портал.

За словами військового, протягом першої хвилі часткової мобілізації військкомати забезпечили приблизно чотири тисячі військовозобов’язаних та чотириста одиниць техніки. Приведено в бойовий стан 53 військові частини Збройних сил України.

Для завершення проведення АТО виникла потреба проведення третьої черги часткової мобілізації. Розпочалася вона 22 липня і триватиме 45 діб.

Так, планується привести в бойовий стан 15 бойових частин та 44 частини бойового забезпечення потреб оборони.

Згідно з указом військовозобов’язані, які призиваються під час третьої хвилі мобілізації, спочатку будуть проходити місячні навчання у спеціальних центрах підготовки та перепідготовки і тільки після того будуть направлятися на виконання бойових завдань.

Комісар наголосив, що третя хвилі мобілізації проводиться для того, щоб замінити військовослужбовців, які вже місяцями перебувають у зоні АТО. Разом із тим він зазначив, що ротація не означає повернення військових додому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А про другу хвилю ні слова... Пропустили, бо мова про третю?
Відповісти
На днях довелося поспілкуватися з чоловіком (молодий сивий хлопець), який ненадовго прибув додому з "гарячого Сходу". Розповідає дуже жахливі речі. Але саме страшне з тих розповідей це не те, що доводиться переживати нашим військовим під час бойових дій, а те - що ВОНИ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНІ. Влада і військове командування - безхребетні. Якщо починається справжнє пекло війни, то про хлопців всі забувають. З командуванням не має звязку (хоча до рідних хлопці додзвонюються). З людським життям ніхто нерахується. Всі постачання припиняються (боєприпаси, вода, ліки, харчі тощо). Жирні генерали самі дивуються, як ті бідні діти ще виживають (не всі) в таких умовах. З розмов очевидця стає зрозумілим те, що якщо майданута влада в найкоротший термін не вплине на ситуацію - то дуже скоро (навіть дуже скоро) наші невдоволені вояки повернуть на Київ, а це вже буде зовсім інший Майдан. Там будуть люди, які вийшли з мясорубки війни. Війни, яку розпочали не вони, а ті, хто рвався до влади, хто кричав "кулю в лоб, бо я з ганьбою жити не буду", ті, хто одягнувши вишиванку і вирячивши дурні очі, з піною на губі доводили свій "патріотизм", а зараз не знають, що робити, бо соромно признатися у власній недолугості, легше розбігтися і звалити всю вину на когось.
Відповісти
жесть... і ЧЕТВЕРТА хвиля восени буде.......
Відповісти
А що робити тим, хто уже 4 місяці відслужили під Градами, коли їх деморалізованих і вимучених повернуть?? Тут менти туда сюда їздять, а вони там безвиїзно сидять!!!!!!!!!
Про них вже забули???
Це живе мясо?????
Їх знов розстріляли Градами, а ви тихенько сидите!!!!Вони, будуть там сидіти поки їх не перебють????
Відповісти
Віктор і 777 праві 100% навіть добавити ні чого!
Хлопців шкода, Сергія Шостака шкода земля пухом!!!
Відповісти
Останні новини
Волинський військовий комісар розповів про третю хвилю мобілізації
03 серпень, 2014, 13:21