На Рівненщині встановили пам'ятник Путіну, міліція відкрила справу

На Рівненщині встановили пам'ятник Путіну, міліція відкрила справу
Перший в Україні пам'ятник лідеру сусідньої держави Володимиру Путіну відтепер можна побачити при в'їзді до райцентру Костопіль на Рівненщині.

Стела з чорного граніту з портретом російського президента з'явилася днями на клумбі біля автотраси. Надгробок встановили за свій кошт активісти місцевого осередку "Правого сектору", - пише Gazeta.ua.

Костопільчани та водії охоче фотографуються з новою принадою міста на згадку. А хтось із перехожих навіть приніс до надгробку букет квітів.

Костопільчанин Михайло Степчук з "Правого сектору" розмістив кілька фотографій на сайті міського порталу. Встановлення надмогильного пам'ятника він пояснює своїм персональним ставленням до Володимира Путіна.

"Зараз на Україні діють фашисти, які вбивають наших побратимів, а ми й далі граємось в цю полеміку та переговори. Треба реально показувати всьому світу, хто є фашист і як він вчиняє з людьми", - каже Михайло Степчук.

На пам'ятнику під портретом російського президента проставлено дві дати – день його народження та надпис "9 травня – свято наближається". Над головою Путіна зобразили свастику, а у самому низу помістили рядок з відомої пісні- дражнилки "Путін х….ло".

Костопільський район відомий в області видобутком граніту та базальту. Для багатьох місцевих майстрів виготовлення могильних пам'тників та навіть картин на граніті є звичним заробітком. Червона площа у Москві також викладена бруківкою із костопільського каменю.

Оригінальний пам'ятник уже викликав бурхливу реакцію як в мережі інтернет, так і в самому місті. Дехто вважає надгробок дурною витівкою націоналістів, інші – підтримують. Зокрема, народний депутат Верховної Ради від Рівненщини Микола Кучерук схвалив ідею коментарем на своїй сторінці у соціальній мережі

"На Батьківщині родини Володимира Жириновського вдячні костопільчани з любов'ю вшанували "сабіратєля зємєль русскіх" Володимира Путіна", - пише він.

Натомість, за інформацією Української правди, міліція за фактом відкрила кримінальну справу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це не Росія не хоче миру, це ви бендери розвязуєте війну! Смерть бендеровцям! Просто позор жити в такій „європейській“ державі! Ви бенднровці довели що в людей немає роботи, їсти скоро небуде що!
Відповісти
777 ти дурак де ти бачиш банднровцев??Росія жеве як в Жопі, процвітають тільки великі міста, в селах люди бідують гірше чим в нас рівень прожиття!
Відповісти
777 - ще одне х..ло!!!
Відповісти
до ВВХ він не доріс , він просто "білякомпютерний" ПІСИК
Відповісти
та це 777 боїться навіть нік написати... тільки циферки... придурок...
Відповісти
Ти новини дивишся тупе створіння. На територію Росії ніхто навіть око не поклав. Позор жити, то їдь до "братів" на Схід і за кордон!
Відповісти
ЯКщо тобі "позор" жити в такій державі , в Расею дорога вільна .Сундук в зуби і вперед ! І прапор в руки ...
Відповісти
Придурашений 777! При чому тут жителі міста Бендери?))) От олух! Ти хоть почитай, хто такий Степан Бандера з нормальних джерел!
Відповісти
Прийди на театральний майдан і скажи ці слова зі сцени, умнік!
Відповісти
Людському гумору і винахідливості немає меж!
Відповісти
ВІДПОВІДЬ 777% У НАС БАНДЕРІВЦІВ Є ВСЕ. ЩОБ ТИ ЗДОХ ,ЯКЩО ТИ ПРОТИ УКРАЇНИ*****
Відповісти
Побачимо, яку арію ти заспіваєш ще через чотири-пять місяців, коли Україною будуть бродити голодні бандюки, які грабуватимуть і крастимуть все підрят... А майдаунів і на цьому і на тому світі чекає покарання за те, що вони натворили...
Відповісти
Кацапський мір - це фашиствуючі москалі і дибілоїди-хохли, янучари, пролкляті, горіти вам у пеклі!!! Смерть російським окупантам! Слава Україні! Героям Слава!
Відповісти
Останні новини
На Рівненщині встановили пам'ятник Путіну, міліція відкрила справу
07 серпень, 2014, 08:11