Всі ринки Луцька треба зробити комунальними, - депутат

Всі ринки Луцька треба зробити комунальними, - депутат
Депутат міської ради Юрій Вега вважає, що всі ринки Луцька мають бути комунальними, щоб підприємці працювали без посередників.

Про це він розповів під час звіту фракції ВО «Свобода» Луцької міської ради у вівторок, 12 серпня.

Вега нагадав про позицію «Свободи» щодо розірвання договору із облспоживспілкою, яку не підтримали більшість депутатів.

«Ми взагалі виступаємо, що всі ринки в ідеальному випадку мають бути комунальними. Чому підприємець повинен мати справу з посередниками, чому він не повинен мати справу напряму із міською радою», - каже депутат.

Юрій Вега пояснив, що раніше міська рада вирішила не розривати договір із Волинською облспоживспілкою. Депутат відзначив, що такому рішенню посприяли мітинги підприємців, на яких, мовляв, чинили «психологічний тиск».

Нагадаємо, раніше ВО «Свобода» вже пропонувала створити на території Завокзального ринку адміністрацію, яка б напряму збирала податки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане вега і ваша фракція думаю Ви здивуєтесь ід результатв виборі в 15 році... а поки персонально для Вас Вега ПНХ
Відповісти
бо тільки ваше кодло так переймається збором "данини", яка йде хазяїну в кишеню. Скоро не Вега, а ті, хто зі сходу повернуться випруть вас з грошових потоків - не допоможуть і настрахані та обдурені торгаші на чолі з хитрими організаторами. Ждіть, не так довго лишилося....
Відповісти
Потрібно людям пояснити гарно. , а не поставили перед фактом і їх накрутили. Розповісти все по КП розкрнслити схему . Ост тільки тоді щось може бути.
Відповісти
стільки схем, що й сам забув кількість, тим більше, не за всі й заплатив виконавцям. Думаю, ви б теж здивувалися, побачивши погоджений план.
Відповісти
Погоджено стандрт 2.5 / 2 м. Так що всіх ждуть однакові бляшанки або новий Портсіті від горгон. Добігались з транспорантами ???
Відповісти
чинили "свої" люди горгутів а всім торгашам по барабану кому платити - аби не діставали. А от депутати б мали про бюджет подумати а не про горластих бабех під радою.
Відповісти
Останні новини
Всі ринки Луцька треба зробити комунальними, - депутат
12 серпень, 2014, 14:08