Серед командирів багато зрадників, - поранені волиняни

Серед командирів багато зрадників, - поранені волиняни
64 бійці перебувають у Луцьку в госпіталі.

Діагнози схожі - вогнепальні або осколкові поранення, - йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

Військовослужбовець Роман критикує призначення в правоохоронних органах. Мовляв, їх не підтримують і бійці батальйону "Айдар", яких не вдоволює те, що призначають на високі посади чиновників, які працювали за режиму Януковича.

Віктор Дудюк з квітня був у Луганську. Після обстрілу "Градами" його евакуювали з зони АТО. Не розуміє, що хочуть терористи. Вважає, що ті й самі не знають, чого прагнуть.

Серед командирів багато зрадників, - кажуть солдати. Вороги занадто часто добре знають маршрути пересування українських армійців і зустрічають їх підготовлені.

А от героїчних командирів, каже один з військових, судять. Мовляв, керівники з'єднань зберігають техніку та людей, але їх ще й в чомусь звинувачують.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А сколько офицеров предателей (поддерживающих политику Путина)в тылу. Пора проводить люстрацию ЗСУ. Много которых просто надо увольнять пока они не наделали вреда Украине.
Відповісти
Не пори чепуху. Это только путинские диверсанты мечтают о том чтобы украинскую армию избавить от офицеров, вот и запускают утки, которые подхватывают недалекие солдаты. А кто вопрос потом без офицеров командовать будет, может ты? Среди погибших очень много офицеров, они что предателями были, как и среди тех кто сейчас в бою. Так что вся эта болтовня является хорошо спланированной гебешной провокацией.
Відповісти
Останні новини
Серед командирів багато зрадників, - поранені волиняни
18 серпень, 2014, 15:10