Патріотичні авто Луцька. ФОТО

Патріотичні авто Луцька. ФОТО
На вулицях Луцька все частіше можна спостерігати патріотичні автівки.

Фантазії та оригінальності власникам чотирьохколесих друзів не позичати, - пише Волинський інформаційний портал.

В обласному центрі Волині набирають популярності патріотичні принти на автомобілях. Замовити їх, як зізнались власники оригінальних автівок, можна у будь-якому рекламному агентстві. Головне - мати бажання виокремитись з-поміж інших.

Так, деякі власники намагаються мінімально втручатись у первозданний вигляд своїх «ластівок». У таких випадках можна побачити автівки з принтом тризуба чи жовто-блакитного стягу на задньому склі або ж бокових дзеркалах.

Проте чи не найпопулярнішим принтом є орнамент у стилі вишиванки. Варіантів, як їх розташувати на автомобілі, власники знаходять теж чимало.

Проте ні часу, ні коштів не шкодують особливо патріотичні водії, які, окрім національної символіки чи вишиванок, прикрашають свої автівки не менш патріотичними гаслами та закликами.

З-поміж усіх автомобілів, які вдалось упіймати в об'єктив камери журналістам Волинського інформаційного порталу, найоригінальнішими були автівки із закликами «вбити москаля» та «любити свою Україну».

Лучанин Сергій, який не полінувався попрацювати над своїм автомобілем, зізнався, що утнути щось подібне мріяв протягом року відтоді як, будучи в Києві, побачив авто Фагота (Фагот - соліст українського гурту Танок на майдані Конго (ТНМК), - ВІП), яке той «одягнув у вишиванку». Проте Сергій пішов ще далі. Так, відтепер, окрім вишиванки та патріотичного заклику, його авто прикрашає портрет великого сина українського народу - Тараса Шевченка із цитатою-закликом до боротьби.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не патріотичні, а націоналістичні - це зовсім різні речі пан Ричук і Ко.
Відповісти