Волинський «УДАР» організував патріотичну акцію. ФОТО*

Волинський «УДАР» організував патріотичну акцію. ФОТО*
23 – 24 серпня Волинська обласна організація Політичної партії «УДАР» Віталія Кличка взяла участь у святкуванні Дня прапора та Дня Незалежності України.

З нагоди свят, був організований патріотичний майстер-клас народного мистецтва з плетіння солом’яного дідуха – символу миру та злагоди в сім’ї, - повідомили в партійній прес-службі.

Дійство проводила майстер традиційного народного мистецтва - Олена Капустинська разом з членами Молодіжного крила «УДАРу». Майстриня вже протягом 15 років навчає цьому ремеслу дітей та дорослих, веде гуртки в школах і Будинку культури.

Олена Володимирівна зазначила, що майстрів соломоплетіння нині важко відшукати, адже секрети ремесла передаються від батька до сина, і мало хто згодиться показати, як правильно плести навіть найпростіші вироби. «Праця вимагає вправності рук і немало часу, а ще – спокійного настрою і певного натхнення, бо то все – творчість.

Кожен виріб – частинка душі. Рада, що зараз цим ремеслом починає цікавитися все більше молодь - саме молодим і належиться продовжувати справу відродження традиційного народного мистецтва».
До акції змогли приєднатися всі бажаючі, адже дійство проходило в самому центрі міста на Театральному майдані.

Дітлахи та батьки дякували «УДАРівцям» за надану можливість долучитися до культурної ініціативи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось до чого приводить невміння керувати. Організація такої акції, це рівень села з населенням 2 тис. людей, а не Луцька. Коли ж ви почнете хоч якісь книжки читати і вчитись чомусь, раз йдете в політику?)
Відповісти
Це акція приурочена Дню Незалежності! До чого тут вміння чи невміння керувати? Партія позиціонує себе патріотично налаштованою, готовою відроджувати національні традиції.
Відповісти
Це акція до Дня Незалежності! До чого тут вміння чи невміння керувати? Партія позиціонує себе патріотично налаштованою, готовою відроджувати національні традиції!
Відповісти
Ти явно не адекват, певно з "УДАРу" тебе за це й поперли.....
Відповісти
Алексеєв)))
Відповісти
Це акція приурочена Дню Незалежності, до чого тут вміння чи невміння керувати??? Партія позиціонує себе патріотично налаштованою, готовою відроджувати національні традиції.
Відповісти
дуже хороша була акція, дякую дівчаткам, зробили 2 дідухи, стоять дома, дуже гарно)))
Відповісти
Дякуємо усім хто долучився і не був байдужим! Люди, які самі нічого не зробили для громади, подібної акції не зрозуміють!!!
Відповісти
Ніколи і ні в яких партійних списках не був присутній, підтримую лише партію "Самопоміч" Садового! Ось в кого потрібно вчитися, ви гляньте що вони роблять в Києві! А ви тільки іграшки з соломи можете робити) Не нервуйтесь, а то виходить що різні люди, а пишуть один і той самий текст)))
Відповісти
тоді поможи собі в тому, щоб жовч злоякісна з тебе не пирскала, опудало ти знедолене. це просто патріотична акція до дня незалежності, (яка мала успіх) а не партійний курс, не більше. вчися далі помагати собі, злидню, та не заздри!!!
Відповісти