Порошенко придумав, як бійці АТО зможуть проголосувати

Порошенко придумав, як бійці АТО зможуть проголосувати
Десять тисяч учасників антитерористичної операції таки отримають право проголосувати на парламентських позачергових виборах.

Про це заявив президент Петро Порошенко на зустрічі зі студентами у Дніпропетровську, - пише Експрес.

Напередодні Верховна Рада так і не змогла проголосувати за зміни виборчого законодаства, які б дозволили українським військовим, що перебувають у зоні АТО, голосувати.

Таке рішення чинних депутатів Петро Порошенко назвав безвідповідальним.

Представник Президента у Раді сказав, що існує і непарламентський шлях вирішення цієї проблеми. Прізвища бійців мабуть бути внесені до реєстру виборців.

"Я зібрав керівників наших військових відомств. Сказав: за один день, будь ласка, зберіть заяви в солдатів, внесіть у реєстр виборців. Ми маємо захистити їх виборче право навіть тоді, коли їх не захищають депутати", - сказав Порошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай перше думає як їх одягнути і нагодувати...Це головне. А то їм аби пропіаритись і голосів накинути.
Як ті військові будуть голосувати, якщо більшість навіть документів немає і в списках не числиться? Взяти хоча б Айдар. Недавно були новини про те, що 90% бійців з Майдану і на Майдані втратили документи! Про що може йти мова?
Відповісти
Цілком погоджуюся з Вами.Бо це все "мутиться" лише фальсифікації голосів під час виборів на користь Блоку Петра Порошенка. Дивуюся з тих людей ,які в соцмережах тролять депутатів,які не проголосували за цей законопроект.Добре,якщо це "заказуха",а якщо ці люди справді вірять в те,що пишуть!!!!!!!!!!!!Як можна бути таким недалеким!!!!!І що значить "зберіть заяви в солдатів, внесіть у реєстр виборців"(це я цитую Президента)?????Уявляєте скільки заяв зараз "ліпових" намалюють і занесуть для реєстрації?А потім і "проголосують " за цих людей. Тільки ОСОБИСТО військові із зони АТО,які переконані,що вони підуть голосувати,повинні написати заяву і подати її у відділ реєстру виборців!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Порошенко придумав, як бійці АТО зможуть проголосувати
22 жовтень, 2014, 22:58