Чоловік обчистив під'їзд і сів на три роки

Чоловік обчистив під'їзд і сів на три роки
Раніше судимий лучанин пограбував підсобне приміщення в одній з багатоповерхівок: світить йому за це три роки.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

У біографії затриманого Сергія – три факти притягнення до кримінальної відповідальності. При цьому, будучи тричі судимим, за гратами оловік провів дев’ять із половиною років.

Вчергове відбувши покарання, знову взявся за своє: очевидно проведені за гратами роки його так нічого і не навчили. Зрештою, Сергій ніде не працював, сім’ї і постійного місця проживання не мав. Аби хоч якось звести кінці з кінцями, крав усе, що можна вкрасти. Попався ж на крадіжці побутової техніки із одного з житлових будинків Луцька.

Будучи добряче «під мухою», а було вже близько 18-ї години, зайшов у під’їзд багатоповерхівки. Там, між сьомим та восьмим поверхами, помітив підсобне приміщення. Зламати нехитрий замок на дверях йому було неважко. Таким чином «здобиччю» спритника стала парова праска, кондиціонер, подовжувачі, металеві трубки та запчастини. Загальна сума викраденого становить 1400 гривень.

Утім потримати в руках ці гроші Сергієві не вдалося. З усім цим добром його, коли він уже збирався накивати п’ятами, затримав чоловік, якому воно належало.

За даним фактом була порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Таким чином, розглянувши матеріали в суді, Луцький міськрайонний суд Волинської області виніс вирок: три роки позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.