Звільнили чиновників, які «завалили» забезпечення української армії

Звільнили чиновників, які «завалили» забезпечення української армії
Керівництво оборонного відомства прийняло низку кадрових рішень стосовно керівників окремих структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу, відповідальних за забезпечення Збройних сил України.

Про це пише ТВі з посиланням на Міністерство оборони України.

"На виконання завдань, поставлених президентом України – Верховним головнокомандувачем Збройних сил України Петром Порошенком, я дав відповідні вказівки визначеним посадовим особам щодо всебічного забезпечення підрозділів Збройних сил України, насамперед тих, які виконують завдання в межах антитерористичної операції, – повідомив міністр оборони Степан Полторак. – Результати наради засвідчили, що деякі з керівників не змогли у стислий термін забезпечити їх чітке виконання. В умовах, коли від оперативності та правильності дій посадовців Міністерства оборони і Генерального штабу залежить життя людей, котрі виконують бойові завдання, це неприпустимо. Тому я прийняв низку кадрових рішень стосовно керівників окремих структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу, відповідальних за забезпечення Збройних сил України, і призначення замість них більш професійних виконавців".

Також було прийнято рішення щодо залучення до відповідних департаментів та управлінь оборонного відомства, а також тилу Збройних сил України представників волонтерських організацій, повідомляє прес-служба Міноборони.

Так, до Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України залучено представників волонтерських організацій з метою оперативного моніторингу переліку цінових пропозицій та інформації щодо постачання і своєчасної закупівлі майна, паливно-мастильних матеріалів, продовольства.

За таким самим принципом представникам волонтерських організацій буде запропоновано посади у службах тилу Збройних сил України за напрямами продовольчого, речового забезпечення, постачання паливно-мастильних матеріалів тощо з метою контролю постачання військових частин і кожного конкретного солдата всім тим, що закуплено.

До Департаменту кадрової політики Міністерства оборони України буде запрошено волонтерів для формування кадрового резерву з військовослужбовців-учасників антитерористичної операції, а також у сектор нагородження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Звільнили чиновників, які «завалили» забезпечення української армії
02 листопад, 2014, 09:42