На одній із аварійних доріг Луцька встановлять «лежачого поліцейського»

На одній із аварійних доріг  Луцька встановлять «лежачого поліцейського»
На вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів біля дитячого садочка планують встановити знаки, які обмежують рух транспортних засобів, а також «лежачі поліцейські».

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради 26 листопада.

Депутат міської ради Роман Романюк заявив, що ділянка дороги на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів є найаварійнішою у місті.
У ДТП потрапляють переважно учні навчальних закладів, які знаходяться поряд.

«Батьки дітей, які навчаються у школі №19, і трудовий колектив закладу на відрізку дороги Воїнів - Інтернаціоналістів просять встановити «лежачого поліцейського». Там часто скоюються ДТП за участю дітей, адже там поряд школа і дитячий садочок. Прохання до начальника Луцького міського відділу управління МВС України у Волинській Ігоря Муковоза навести там порядок і встановити певні обмежувальні знаки. Адже пряме і рівне дорожнє покриття, «спокушає» водіїв розганяти автівку на максимум», - зазначив Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за брєд? Де вул Воїнів-інтернаціоналістів і де 19 школа? Перевіряйте, що пишете.
Відповісти
19-та школа завжди була на вул.Ветеранів, чи наші писаки вже її перенесли?)) а на Воїнів в 2-х мсцях такі ями, що можна диск розбити, так що продовжуєм воду в ступі товкти...
Відповісти
Живу на тій вулиці 25 років. Жоної ДТП там не відбулось.
Відповісти
Жодної аварії кажеш?
http://www.volynpost.com/news/22359-u-lucku--smert-v-avarii-na-dorozi-foto
Відповісти
Дійсно, помилка некомпетентної людини. №19 дитячого садочка,а не 19 школи. Неподалік школа 26. Я особисто стала свідком трьох аварій .Влітку збили підлітка, швидка забирала. Я якраз в маршрутку сіла №16 і вона помаленьку просувалась. Рік тому,десь вересень-ховтень, загинула дівчинка 4-5 років.Лежачий поліцейський хоч якось вплине на " мажорів" бо літають, а не їздять.
Відповісти
Ніхто там не "літає", оскільки там купа ям. А Роману Роману слід спочатку пересвідчитись яке там рівне покриття. Що до аварій, то хлопцеві стало зле і він сам впав і ніхто його не збирав, згідно його свідчень, а п'яне что яке проходило поруч накинувся на водія який проїздив поруч не розібравшись ось і весь інцидент. Що до другої аварії коли загинула дитина, то там все теж не так просто. Не дивлячись що поряд "перехід" мати чомусь пішла по за ним при тому що дитина рванула в перід. Та й з водієм який був за кермом там те ж не все так просто. І що до "мажорів" я не розумію як щось так вони винні, повірте і не мажори які їздять на "корчах" теж на дорозі дурнів вистачає і виродків мажорних які втрачають зв'язок з реальністю також хватає. Відповідно не слід все і всіх рівняти під одну гребінку, а слід розбиратись по кожному випадку окремо.
Відповісти
Останні новини
На одній із аварійних доріг Луцька встановлять «лежачого поліцейського»
26 листопад, 2014, 10:29