Луцьк тепер має місто-побратима у Німеччині

Луцьк тепер має місто-побратима у Німеччині
27-29 листопада міський голова Микола Романюк перебував з офіційним візитом у Федеративній Республіці Німеччина. Основною метою поїздки було налагодження партнерських контактів та участь у вечорі німецько-української дружби у місті Бад-Зальцуфлен.

Про це повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

Під час офіційного візиту мера відбулося кілька важливих зустрічей.

Зокрема, у п’ятницю, 28 листопада Микола Романюк зустрівся з бургомістром міста Бад-Зальцуфлен Вольфгангом Хонсдорфом. Сторони обговорили багаторічну співпрацю у контексті благодійної діяльності та стажування студентів і освітян в установах міста Бад-Зальцуфлен.

У місті Детмольд міський голова зустрівся з ландратом району Ліппе Фріделем Гойвінкелем, а також з керівниками управління культури та секретаріату ландрата. Сторони задекларували бажання співпрацювати та налагоджувати партнерські контакти, підписавши Меморандум про співпрацю. Підписання Меморандуму стало особливо важливим для обох сторін, адже для Луцька - це перше місто-побратим у Німеччині, відповідно, Ліппе теж не має контактів з жодним українським містом.

Микола Романюк також зустрівся з принцом Арміном цур Ліппе. Принц Армін цур Ліппе відзначив важливість співпраці німецьких регіонів з українськими, а також наголосив, що особисто вболіває за долю України та становлення її як демократичної держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.