Котеджне містечко «Струмочок» - для життя за найвищими стандартами якості*

Котеджне містечко «Струмочок» - для життя за найвищими стандартами якості*
Житловий комплекс «Струмочок» - це котеджне містечко у селі Струмівка, проживання у якому дає можливість насолоджуватись природою та відповідає найвищим стандартам якості життя.

Котеджне містечко відрізняється від інших своїм єдиним стилем та індивідуальним підходом до проектного рішення для кожного окремого будинку.

Містечко оснащене всіма необхідними комунікаціями, які включають в себе електропостачання, газопостачання, водопостачання, каналізацію, мережеві кабелі під телебачення та інтернет.

На території житлового комплексу буде розміщено дитячий майданчик, де встановлять гірки, каруселі та гойдалки. Відпускаючи дитину самостійно на ігровий майданчик, можна не турбуватися, оскільки територія містечка - закрита та знаходиться під цілодобовою охороною.

Актуальні пропозиції у житловому комплексі «Струмочок»:

1. Продаються 4-кімнатні квартири. Загальна площа 127 м². Комплектація квартир при здачі в експлуатацію: металопластикові енергозберігаючі двокамерні вікна, вхідні металеві двері, розводка електропостачання (виводи під освітлювальні прилади, вимикачі, розетки), внутрішня штукатурка будинку буде виконана гіпсом.

Системи водопостачання, автономне опалення, газопостачання, збудований паркан та виконані роботи із благоустрою. Здача в експлуатацію - 1 вересня 2015 року.

2. Продається новозбудований півтораповерховий будинок. У будинку виконані роботи з теплопостачання, встановлені котел та батареї, металопластикові вікна (двохкамерний енергозберігаючий склопакет, німецький профіль).

Внутрішня штукатурка будинку виконана гіпсом, будинок готовий до ремонту. Зроблена внутрішня проводка, розведений кабель під телебачення та інтернет. Встановлена сигналізація, яка здана під охорону.

Запущено газопостачання, електропостачання та водопостачання (котел марки «Viessmann»), облаштована свердловина, вигрібна яма та центральна каналізація. Виконані роботи із благоустрою та збудований паркан. Оформлення документів на будинок входить у вартість та проводиться за рахунок підприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Котеджне містечко «Струмочок» - для життя за найвищими стандартами якості*
05 грудень, 2014, 15:45