Ведучого програми «ПроФутбол» розкритикували за висловлювання про недільний матч

Ведучого програми «ПроФутбол» розкритикували за висловлювання про недільний матч
Федерація Футболу України звинуватила Ігора Циганика у провокації футбольної спільноти.

На думку Федерації, у неділю, 7 грудня, ведучий програми «ПроФутбол» на телеканалі "2+2" Ігор Циганик допустив висловлювання, несумісні із журналістською діяльністю, - повідомляє прес-служба Федерації Футболку України.

У структурі вважають, що коментарі ведучого несуть загрозу подальшому функціонуванню українського футболу та можуть призвести до вибуху соціального невдоволення у країні.

«В обговоренні сюжету, присвяченому перенесеному матчу 10-го туру чемпіонату України між луцькою «Волинню» та харківським «Металістом», вищевказаний журналіст намагався спровокувати футбольну спільноту, закликавши вболівальників до протиправних дій як відносно офіційних осіб матчу, так і стосовно вищого футбольного керівництва», - йдеться у повідомленні.

У Федерації зазначають, що таке некоректне висловлювання є не першим випадком використання ведучим тактики зародження масового невдоволення українських вболівальників.

«Цей «поп Гапон» свідомо провокує негативну реакцію футбольної спільноти, неодноразово повторюючи в ефірах своєї програми слова на кшталт «Буде вибух», - повідомили у структурі.

Такі дії Циганика, на думку Федерації Футболу, можуть призвести «не тільки до зриву Всеукраїнських змагань з футболу серед професіональних команд, а й до соціальної загрози з непередбачуваними наслідками».

Наразі ФФУ звертається до Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України із клопотанням відповідного реагування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Злякалися щурі.
Відповісти
Шановні любителі футболу в тому числі і українського я думаю що версія ведучого має право на життя адже менталітет людей яким держава надала право приймати рішення в нашій прекрасній державі м'яко кажучи не завжди відповідають дійсності а заодно і правді небуду відступати від конкретики але на мою думку рука руку криє тому люди які мали би звернути увагу на те як судив пан головний арбітр вчорашній мачу в луцьку та покарати його згідно чинного законодавства а заодно довести що щось змінюється в нашій країні на краще вони взялась його вигороджувати та звинувачувати ведучого який тверезо оцінив ситуацію. Ганьба корупціонерам
Відповісти
Останні новини
Ведучого програми «ПроФутбол» розкритикували за висловлювання про недільний матч
08 грудень, 2014, 16:10