У Луцьку - благодійний аукціон хендмейду. ФОТО

У Луцьку - благодійний аукціон хендмейду. ФОТО
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки продавали вироби ручної роботи, щоб коштами допомогти військовим.

На аукціоні, який відбувся 11 грудня, представили роботи з бісеру, солоного тіста, полімерної глини, в’язані речі, народні обереги, ялинкові прикраси, футболки ручного розпису, навіть домашні ласощі.

Студенти, викладачі, випускники вузу, переселенці з Криму виготовили квіткові композиції з бісеру, браслети, підвіски, ляльки-мотанки, іграшки з тканини та в’язальних ниток та інші різноманітні вироби.

Ініціатором проекту стала студентка 5-го курсу інституту іноземної філології СНУ Вікторія Бруцька, а організувала акцію професор кафедри прикладної лінгвістики Маргарита Жуйкова.

За словами Маргарити Жуйкової, до аукціону долучилися кримські татари, які зараз живуть у Луцьку. Вони виготовили та виставили на продаж велику кількість робіт.

Ціни на вироби ручної роботи – від 5 гривень за шматок домашнього торта до 200 гривень за вироби з бісеру. Футболки ручної роботи оцінили у 150-250 гривень.

Зібрані під час заходу гроші спрямують на потреби бійців АТО, солдатів, які лікуються у луцькому шпиталі, та дітям із дитячих будинків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вікторія Бруцька, а не Брицька, і вона є основна організаторка.
Відповісти
дякуємо за чудові справи!
Відповісти