З Луцька відправлять «Бандероль на фронт»

З Луцька відправлять «Бандероль на фронт»
У Луцьку протягом тижня волонтери, студенти та КВН-щики підготують бандеролі на фронт.

З 11 по 17 грудня у Луцьку відбуватиметься благодійна акція «Бандероль на фронт», повідомили організатори: ВОГО «Фундація розвитку громад», Студентська ліга КВН Луцька, Первинна профспілкова організація студентів СНУ імені Лесі Українки.

Так, протягом тижня збиратимуться теплі речі, медикаменти, засоби гігієни та загальні речі для бійців АТО. Речі можна приносити у профком СНУ (проспект Волі, 13, кабінет 133) та на гру «Студентської ліги КВН м. Луцька».

17 грудня у актовій залі ЦКІД СНУ ім. Лесі Українки (вул. Винниченка, 30) відбудеться третя гра 1\4 фіналу «Студентської ліги КВН м. Луцька», де будуть підведені підсумки акції та сформовані бандеролі для бійців. Потім ці бандеролі передадуть ГО «Фундація розвитку громад» для волинських військових на Сході.

Отже, студенти будуть збирати:

–Теплі речі: тепла спідня білизна, теплі шкарпетки, теплі рукавиці (на блок-пости), в’язані шапки (темного кольору), теплі шарфи (темного кольору), теплі светри, спальні мішки, одноразові грілки у взуття та в кишені, каремати, берці;

–Засоби гігієни: шампуні, мило, зубна паста, станки для гоління, засоби для гоління, крем до взуття, крем до рук жирний, вологі та сухі серветки;

–Медикаменти: противірусні засоби, протигрибкові засоби до рук та для ніг, вітаміни, мазь «Рятівник», мазь Теймурова
–Загальне: термоси, чай, кава, цукор, мед, горіхи, цигарки, варення, солодощі (шоколад, згущене молоко, цукерки та інше), листи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.