Благодатний Вифлеємський вогонь вже в Нововолинську. ФОТО

Благодатний Вифлеємський вогонь вже в Нововолинську. ФОТО
Представники міської станиці «Пласт» з Вогником Миру завітали до кабінету нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова.

Керівник скаутської організації Віта Сєргєєва привітала мера з прийдешніми новорічно-різдвяними святами та побажала, аби Вифлеємський вогонь приніс мир та злагоду.

"Це чудова традиція, яка започаткована у нашому місті понад шість років тому. Приємно, що нововолинські пластуни щороку не забувають розповсюджувати Благодатний вогонь по установах,організаціях та церквах міста, таким чином сповіщаючи про прихід Різдва Христового," — зазначив Віктор Сапожніков.

Запаливши "вогник миру" у кабінеті керманича міста, пластуни попрямували у церкви, міську лікарню та центр допомоги військовослужбовцям, аби поширити Благодатний вогонь і там.

Нагадаємо, місцеві пластуни отримали "вогонь миру" з рук польських харцерів на пункті пропуску «Устилуг». Традиційно Вифлеємський вогонь, що об’їхав світ від символічного місця народження Ісуса Христа, передають людям, котрі святкуватимуть Різдво не вдома.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Благодатний Вифлеємський вогонь вже в Нововолинську. ФОТО
22 грудень, 2014, 17:12