Туристична агенція «МОРЕ ТУРІВ» стрімко увірвалася на туристичний ринок Волині*

Туристична агенція «МОРЕ ТУРІВ» стрімко  увірвалася на туристичний ринок Волині*
Туристична агенція «МОРЕ ТУРІВ» стрімко увірвалася на туристичний ринок Волині. Існує дана туристична мережа в Україні вже понад 4 роки, хоча не так давно функціонує в Луцьку, але вже гучно заявила про себе на все місто.

Від першого дня свого існування турагенція «МОРЕ ТУРІВ» проводить різноманітні акції, розіграші, конкурси в соціальних мережах та популярних закладах Луцька.

Перша акція від турагентства «МОРЕ ТУРІВ» відбулася в RING DJ CAFÉ, за результатами якої була розіграна подорож на двох до Європи та подарункові сертифікати.

Наступну путівку до Європи від «МОРЕ ТУРІВ» отримала щаслива подружня пара у пивному клубі «Майдан», а всі учасники мали можливість виграти клубну карту зі знижками на наші послуги та послуги наших партнерів по дисконтному клубу.

На свято Св. Миколая туристична мережа завітала до творчої кав'ярні "DRUZI FOREVER" з мішком подарунків.

До дня Святого Миколая «МОРЕ ТУРІВ» виступала спонсором виставки «Вівці в гостях у вовка» спілки колекціонерів Волинської області та дарувала подарунки діткам з дитячого садочку №13.

«МОРЕ ТУРІВ» також були у якості спонсора на заході коронації Містера географічного факультету у Східноєвропейському національному університеті.

До Дня Народження торгового центру «Варшавський» тур фірма «МОРЕ ТУРІВ» дарувала подарункові сертифікати.

Офіційним партнером туристичної мережі виступає «OPERA dance club», де за участь у караоке-марафонах та інших акціях ви маєте можливість отримати подарункові сертифікати та путівки на відпочинок від «МОРЕ ТУРІВ».

Вам надається унікальна можливість зробити своє свято незабутнім, подію вражаючою, а весілля грандіозним разом із творчою лабораторією «FEEL GOOD» та CAnaBIS, та отримати приголомшливі подарунки, які стануть приємним доповненням вашого свята.

Окрім вищеперерахованих закладів, ви можете отримати сертифікати на знижку та золоті клубні картки у популярних закладах Луцька: кафе «Шафран», фітнес-клуб «Sky fitness», Косметік центр, господа «Млин», магазин «Сумка», магазин комп’ютерної техніки «Апельсин», салон краси «Малена», магазин «Порцеляна», мережа магазинів «Перлина», spa-салон «Юнона», магазин шкіри та хутра в ТЦ «Ювант», та мережа магазинів «Top Secret», мережа весільних салонів «Стиль Novia».

Турфірма «МОРЕ ТУРІВ» входить в всеукраїнську мережу, налічує 87 офісів по Україні, співпрацює з усіма провідними туроператорами світу. Кваліфіковані і професійні менеджери вже підготували на сезон 2015 року найкращі пропозиції по відпочинку, як по Україні, так і за кордоном – у будь-яку точку світу. Тому що в них найнижчі ціни і найбільші знижки!!Завітайте до них і переконайтеся в цьому!!

Туристичне агентство «МОРЕ ТУРІВ» окрім турів займається візовою підтримкою, бронювання квитків та готелів, працевлаштуванням та навчанням за кордоном. Вони завжди раді вас бачити у своєму сонячному офісі №22 на вул. Винниченка 14а, над кафе «Шафран». Там працюють чарівні дівчата, які завжди пригостять вас ароматною кавою та солодощами, та зроблять вашу мрію про відпочинок – реальністю!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Туристична агенція «МОРЕ ТУРІВ» стрімко увірвалася на туристичний ринок Волині*
30 грудень, 2014, 15:47